Okej...

Nu börjar jag tycka synd om alla er som klickar in här och svär över att det aldrig uppdateras.
Men serrni jag uppdaterar på denna blogg www.sindy.papper.fi :)
Jag följde med strömmen denna gång och sluta med att blogga på blogg.se,och gav mig in i finska bloggvärlden! 

Men jag kommer ändå ha kvar denna blogg som minne, men om ni vill ha uppdatering så skall ni in på den där adressen ;)
Och nej min blogg är inte helt klar där ännu... för det första så tkr jag att man it alls får lika fin design som här på blogg.se men de skiter jag i, ni skall ju si på inläggen :D
Men bara otekniska Sindy lär sig så kanske det blir lite bättre.




Och underligt så sitter jag mitt i natten och bloggar -.-
Nu skall jag släcka och börja sova, syns på papper.fi

Ingen mat på flera dagar..

Ciao

Idag när jag satt på engelska timma så fick jag meddelande av skolhälsovårdaren att jag har tid hos tandläkaren kl 2. Yes tänkte jag, för jag hade skicka tidigare till henne om hon kunde skaffa tid åt mig för jag var i skolan och hade lektion. Och det har ila som fan i min tand i flera dagar och jag kan inte alls äta mera.
Nåh iaf glad skutta jag till tandläkaren meeen vem månne hamnar it jag till igen om inte den där jäkla thailändaren som jag var hos förra gången... Hon var så borta och tog in mig medans hon hade en annan liggandes där med munnen uppe och hade mig att sätta mig på en stol och så börja hon peta mig i munnen medans den andra bara låg där och stirra på mig?! Jag menar hon är inte normal (och det var inte det enda som gjorde henne liiite väl dålig på sitt jobb). Iaf så hitta hon inget hål men det var en vit rand på tanden som kunde göra att det ilar. Jag skulle ringa ifall det fortsätter, eeh joo de har det! Så jag bad hälsosystern att skaffa tid till TANDLÄKAREN denna gång men som jag sa hamna jag till henne -.-
Inte kund hon hjälpa mig nu heller utan det är säkert den där randen, eeh joo det vet jag oxå att det är!
Men hon sa iaf denna gång att hälsosystern meddelar mig när dom har tid till tandläkaren åt mig.

ÄNTLIGEN säger jag! Och nu nästa gång hoppas jag att jag slipper dit också så jag kan börja äta igen.
Idag åt jag en pizza bit och kund bara tugga på ena sidan, sjuuukt jobbigt och irriterande.. Och man kommer it långt på en pizza bit! Men det ilar så nitton satan att jag kan it äta och jag känner den där smartan redan innan jag börjar äta och är lite rädd för att bita i något för jag vet hur sjukt det kommer ta.. Så jag är nog utan mat i ett par dagar nu tills jag slipper dit.. Nåväl får se var detta slutar!







hata eller älska?



Jag både hatar och älskar denna. Jag köpte den när vi var med italienarena till Helsingfors. Den är ju såklart fejk.. varför sätta ut massor med pengar på något när man får likadan för billigare peng?! Plus att alla har en onepiece så jag kan ju vara annorlunda :D men den var inte billig för det, otroligt att man satt så mycket pengar på denna ;)
Nej men den är verkligen sjukt skön och härlig ATT HA HÄR HEMMA! Jag skulle aldrig kunna gå ut bland folk med denna.. den är ju inte snygg precis, inget man dreglar över men den är mysig och perfekt när jag går ut med milton i skogen på morgonen ;) där kommer ändå typ aldrig någon.. jag går ju också i pyjamas där på sommaren så :D
Eller okej visst är den ju lite fin för den är ju ROSA!!

P.S. Ser ni den där fläcken på benet? Fan oxå att man har lyckats gå och rispa upp linsen på kameran -.-
Men så är det sen när man skall ha med den överallt ;)


-

Hejhej (alltså jag blir så irriterad på att man alltid måst börja med "hej".. men jag kan fan inte börja skriva ett inlägg utan det ;)

Nåja i alla fall så kommer detta också vara ett totalt onödigt och tråkigt inlägg men ibland måste jag ju skriva något åt er kära läsare :)
Mina senaste dagar har varit rätt lugna har inte hänt så jätte mycket förutom att igår var jag och köpa bil åt mig!
Fyy fan så bra det känns att veta att MIN EGEN BIL står utanför huset ren och fiin efter all städning den fick idag :D 
Som jag har betala helt själv och att kunna säga att vi tar MIN BIL känns så overkligt men härligt ;)

För övrigt var jag efter mitt H&M-paket idag.. beställde ny klänning till avslutningen för den andra var absolut inte som den var på bild!! Den var inte alls vit till grunden utan grå/grön aktig och äckligt ful!

Denna blev det istället:






Vit och fin!

Automatare

Tjena hallo.

Idag låg man hemma igen pga att mina p-piller får mig att spy -.-
Men jag bestämd att sluta äta dom nu tills mina nya kommer.. även fast hälsosystern tvingar mig att äta dom. Men vafan skall man äta piller som man börjar må dåligt av?! Och mina nya skulle komma nu i maj.

Jag var just ut och köra med vår bil också, men fyy så tråkig den är när det är automat!!! Och nu kommer jag ju glömma allt vad växling heter när jag kommer in i korsningar. Eftersom det är med volvon bara att bromsa och fara igen... Meen inte skall man klaga, lite läskigt var det nog att köra STOR bil som man it alls had någon koll på hur långt man kan fara med framändan ;)
Men SNART!!! har man egen bil att köra omkring med hela tiden.. måst bara välja en av dom alla som man kollar på :D
Den jag skall ha skall vara liten iaf så man kan köra precis var som helst ;)



Här har ni monstret.. fast i blågrå färg, inte denna fula ;)
Den här skulle man sen parkera i ruta med, med två bilar på varje sida och man just ha tagit kortet med en LITEN BIL. Men alla klara sig oskadda o rakt blev det ;)


Körkort!!!

AAAHH ÄNTLIGEN!!!

Fan så skönt att ha allt undan och körkortet i fickan och nästa gång jag behöver göra något är ett halv år max 2 år! :D
På måndag skrev jag teorin och klara det (första gången) och sen några körlektioner kvar och idag var första gången uppkörning och det var det bästa jag har gjort.. det var fan lättare än att köra med tate!!!

Så nu är nästa steg att fara och köpa bil!! En rosa ferrari skulle ju nog passa fint. Skall se om jag hittar en!

NU MAT!

RSS 2.0