some people never learn

Nejnej så folk kan bli tokiga över en mössa alltså. Oj då om jag inte var först, jag var iaf först med att visa den och som gick omkring med den. Jag har inte sätt nån annan iaf så ingen vits att bli sur plus att det var ju inte hela pointen med inlägget, man skall inte ta åt sig av allt... jag ha sagt det många ggr redan att jag tycker det bara är bra att folk vågar gå omkring med pälsmössan på huvu istället för att ha som alla andra bara för att man inte vågar ha det man gillar! Så slut av att gnälla när ni inte har en orsak läs ordentligt första gången så märker ni vad jag säger... inlägget var ju inte att skryta om att jag har en pälsmössa och var först med den.. inlägget var att flera skall våga gå med det dom vill och skita i vad folk tycker, pälsmössan var ju bara ett exempel.. det kund lika bra ha varit om att äta bananer istället för äppel! Så läs pånytt så framstår ni inte som några man skrattar i naaamaaan åt som en "viss" skrev....... plus att jag tala inte ens om folket i lilla karis, jag tala om bimbona i sverige som lever sina liv efter kissie.. bara för att få normala folk att förstå att man behöv inte ha något visst på sig som alla andra bara för att passa in. Och det har ingen skillnad om ni sätter pälsmössa heller sopsäck på huvudet bara ni själva tycker det är snyggt... så skit i resten och läs det man egentligen skriver och pratar om innan ni blir upprörda...........PEACE OUT.


Hemma-spa

Är helt jäkla underbart. Och spec på en söndag, söndagar är alltid tråkiga... ALLTID!! Så varför inte lyxa upp det med ett hemma-spa så som jag gjorde idag. Så om ni har ett badkar så sjunk ner i det om ni inte har ett så är det så skönt att bara stå under det varma vatten i duschen (jag har inget badkar) och sedan är det bara att börja pyssla om sig själv allt från att raka benen, hårinpackning, ansiktsmask, fila fötterna och naglarna och sedan lacka dom, sedan smörja in sig med lotion och noppa ögonbryn och vad man nu sen vill göra :) Helt underbart en tråkig söndag.Och nu dessa kalla vinter dagar så finns det absolut inget bättre så av med kläderna och ner i badkaret mina vänner!!

Nu är det städdags.




Jag just nu i nattlinne och utan smink (förutom mascara, men annors ser man inte mina ögon typ :P)

Långkjol



Långkjolen är så jäkla underbar och definitivt något jag tänker trippa omkring med i vinter. Fast det det ända problemet är att man kan inte ha på sig en rock utan att se ut som en tattare (om ni vet vad det är) men den är så underbar, även fast bilden blev dålig igen engång som gör ingen rättvisa åt kjolen precis men men.


-




Postat av: (:

hej, vartifrån har du köpt väskorna? jätte fina ! :)

Svar: hejhej, dom har jag köpt från H&M :) Där brukar man alltid hitta billiga och fina saker ibland :)


-




Betti
om NU JÄVLAR!!!:
Sori nu bara men du va int först me nån pälsmössa.. o ja tycker att min jävla svea mössa e fittit snygg o va har de fö skillnad hudan mössa man använder...:O


svar: Jo jag had min pälsmössa först i karis, ingen annan gick med en iaf och vissa köpt efter att jag had köpt den. Och skulle du läsa ordentligt vad jag had skrivit så stog det ganska tydligt där vad skillnaden är med att vilken mössa man har. Jag skrev själv också att svea mössan är snygg och att det är inge fel på den. Jag tala till dom som inte vågar ha något annat än alla andra och som tror man blir mobbad för att gå egen väg, det var inte något för att trycka ner någon. Jag sa bara min åsikt och att jag älskar pälsmössan och det är bra att folk också vågar använda den och vara annorlunda. Och det har ingen skillnad vad man har för mössa. Min sak var att man måste inte ha samma som alla andra för att vara snygg! Så jag tycker du skall läsa inlägget igen och så märker du att jag inte tycker den är ful och det har ingen skillnad vilken mössa man har... de va ju bara exempel till att man skall gå sin egen väg och inte tro man får skit för att våga ha eget. Dom som använder svea mössan för att den e snygg helt okej.. ja tala om bimbona i sverige som inte vågar ha en HM mössa t.ex bara för att kissie har en svea mössa.. Så jag tryckt varken ner dig heller nån annan. Mitt budskap var att gå din egen väg oberoende vilken jävla mössa du har på!

Jeans jeans jeans


(dålig kvalité, jag skall försöka fixa bättre bilder någon dag)

Denna typ av klädsel hörde nog mest till höstens mode... men som sagt jag gillar inte att följa mode bara för att och bara när det är inne, utan gillar jag något så kör jag på det året om precis när jag tycker!
Och det är bara såå snyggt!! Visst nu till vinter så är det lager på lager som gäller igen och färg färg färg!! Och sedan att man kör på en färg rakt igenom hela outfiten. Men jag gillar detta att köra jeans looken från topp till tå och med lite bruna heller konjaks färger. Som sagt så var det höstens mode men det hindrar ingen från att ha det i vinter också. Så på med massor av jeans kläder och ut i snön!!!

2 is always better than 1!!!



När ni hittar en riktigt billig väska som ni bara ÄLSKAR! Och absolut måste köpa så ger jag er detta tips.... Köp den i olika färger, heller varför inte i samma färg om ni absolut inte vill ha den i andra färger. För oftast när man har haft en väska länge så börjar den bli så sliten och banden vill gå av nästan direkt. Så då har man ju alltid en annan! Men detta är ju bara om det är billigt, jag menar ju inte att "oj kolla jag hitta en väska för 70e jag köper en i en annan färg också" om man nu inte är helt och skiter i priset och verkligen vill ha den i flera färge. Dessa två snyggisar köpte jag för 2e styck och jag total älskar dom!!! Och skall jag köpa flera av samma väska skall det nog vara billigt om jag inte är helt koko i bollen den dagen!

Silke



(mycket dålig bildkvalite, men jag orka inte ta en till bild)


Något som är underbart med seconhand kläder är att man kan hitta helt underbara silkeskläder som verkligen är 100% silke och inte något billigt skräp. Denna underbara vita silkes skjorta fynda jag i somras och den är som ett moln på kroppen. Helt underbar! Så skippa alla märkeskjedjor och ge er ut i loppis världen!! Där finns en massa fina saker som har kostat skjortan för en annan men som nu är billigt för dig. Och tillika så får man något som ingen annan har, smart och billigt vad kan vara bättre?? Ut och fynda!

Time is running away

Japp jag skall ta mitt pick och pack och gå och lägga mig. Även fast jag börjar först klockan 11 imorgon för jag skall till tandhygenisten halv 11. Men jag tänkte jag skulle slänga in en morgondagens outfit när jag ännu är inne på datorn.



Nu när det är väldigt knappt med värme så är det så mysigt att ha en STOR härlig tröja på sig! Och min är verkligen i BIG SIZE, den kommer typ ner till knäna utan bälte i midjan. Jag borde ha köpt en XS/S istället för M/L -.-
Men härlig är den och på är den imorgon, godnatt (igen)


NU JÄVLAR!!!

Okej nu fan skall jag ta och sätta igång denna blogg igen.. när jag läser mina nybörjar inlägg så är dom hundra ggr bättre än det jag har skrivit nu efter 1 år!! Hur kan detta vara möjligt, ingen annan blir sämre på det man gör utan bara bättre. Men skall jag vara ärlig så har jag helt och hållet tappat intresse för detta (har ju aldrig heller varit intresserad) men nu jävlar skall jag ta tillbaka det och skriva om saker jag är bra på och som intresserar mig och jag skall fan se till att ni kommer gilla det, haha. Och något jag kan och är bra på är.... MODE fast jag inte följer det, visst kan det finnas något snyggt man har sätt någonstans och så köper man det osv. Men jag har aldrig varit beroende av det och måste köpa allt dom gör reklam för. Jag brukar oftast blanda gammalt med nytt och sedan lägga till lite Sindy på det! Och sedan finns det såna saker som faller mig i smaken efter att det har blivit omodernt t.ex haréms byxorna heller morotsbyxan som de också kallas för. Dom HATADE jag när dom kom ut första gången, jag tyckt det var så fult som det bara kund vara.. och när dom sen var omoderna så börja jag först gilla dom. Då när ingen annan hade dom mera och sedan börja dom komma sakta men säkert tillbaka igen och nu är dom jätte heta igen, då har jag haft mina länge redan. Och pälsmössan som exempel, ifjol börja den sakta komma in i modevärlden men det var inte så många som snappa upp på det och definitivt inte jag. Men sen iår så var jag redan i september helt galen i den långt innan den ens börja synas i modetidningarna osv. Jag var först med den i karis (kanske tom finland ,hehe) och fan före själva KISSIE så hade jag den hemma och redo för vintern. Sen börja alla fjortisar i sverige och kissie osv köpa den, den börja komma ut i tidningar och sen börja också folk i lilla karis köpa den, inget illa menat heller så och att jag skulle vara sur över att folk köper den. Jag är bara glad att det finns folk som fattar att det är snyggt och som VÅGAR vara lite annorlunda än dom som skall bara gå med SVEA-mössan för att alla andra har den (den e ju också snygg, men vad hände med att man skall våga vara sig själv och kunna pröva nytt??) men sen igen så folket i sverige är inte annorlunda och vågar för där har alla fjortisar pälsmössa för att kissie köpt sin och för att dom vill vara lika som alla andra blåsta blonda bloggare. Ta detta inte fel heller, det finns massor av bra bloggare där som kan sin sak och som vågar och som har pälsmössa för att det är snyggt och inte för att kissie har det, hahah faaan vad pälsmössan tog över nu.
Men iaf så har jag bestämmt mig för att satsa på mode nu och skriva om det blandat med lite Sindy ;) och jag kan säga att jag går min egen väg, har min egen stil, hatar att kopiera allt från tidningar (helt ärligt så det mode som står i tidningar intresserar inte mig), jag gillar att mixa med gammalt och nytt, sätter på mig det som e bekvämt och som faller mig i smaken, kollar aldrig från någonting när jag väljer mina kläder utan kör på det som ploppar upp i huvudet och det tycker jag alla skall göra.
Och nu JÄVLAR kör vi igång med att fixa upp bloggen lite och bli lite aktivare och sätter fart på skiten ;) Vi syns och hörs mera imorgon då jag är pigg och klar och redo att underhålla er med det ena och det andra. Allt från vad jag tycker är snyggt, till ouftits och lite vardag kommer komma kan jag lova.. men ni skall inte förvänta er dunder och brak ändå men något lite puff kanske kommer ;) jag har så mycket som skall göras hela tiden så det är svårt att finna tid men nu har iaf lusten kommit så då kanske det finns något hopp.

Men ni som nu då har lyckats läsa igenom hela skiten här så STORT GRATTIS och ni som somna efter halva kanske orkar med resten en annan dag. Om inte tack för mig och jag återkommer!

GODNATT.

-

Tjena hallo

Det var ett tag sen jag skrev igen :) Men vem har tid att vara på datorn. Jag kan ju snabbt berätta mitt über intressanta veckoslut.. På fredag så var jag med mamma till fiskars (igen) och sedan for vi vidare till en gubbe som fyllde 82 eller 83 år (ínte ens mamma vet säkert, smart) och där var vi en stund, det är alltid lika skoj att åka till han för hans döttrar e oftast där då och de e humor på hööög nivå. Alla är dom stora som hus (joo elakt men sant) och dom strider ALLTID och det är ett jäkla liv i det huset... Och den ena bor i karis, andra i sverige och tredje som e mammas bästis sen lågstadiet bor i spanien.. så man har ju alltid någonstans att bo om man åker dit ;)
Nåja sen kom vi hem till bastun och jag for och sova.. jeeee.
På lördag var det jobb och när jag sluta så kom mamma efter mig (jag jobbar i ekenäs och slutar nuförtiden kl.1 och tåget går först halv 3 -.-) och då berätta hon att gubben vi var till på fredag var nu DÖD!!! :O wtf liksom........ vi var ju där dagen före och han var helt pigg och glad och inga problem och kl.7 på lördags morgonen var han dödsförklarad. Hurja kiva det också...

Sen for vi ut och äta för pappa fylld på torsdag och mamma fylld 2.11 så vi åt deras middag nu tillika :) och sedan hem och släkten börja droppa in för vi fira ju som sagt pappa och däför vägra jag fara till tackfesten också.. först dog en nära vän till oss och sen had jag jobba så jag var slut som fan och orka knappt ens äta lite kaka.. så någon fest var absolut det sista jag orka med. Men knappast missa man något :) 
Och idag FÄRGADE JAG HÅRET :D:D:D Äntligen liksom.. orka vara blond hela tiden så nu är det mörkblont typ ;) Mera sådär askblont och snyggt :) men snart e de borta igen och jag är blond -.-
Här kommer före och efter bilder:

Före:



efter:



det syns inte så bra och det är ännu lite mörkare i verkligheten, men jag skall ta bättre bild nån annan dag :) Men visst fan had jag snyggt hår och fin färg innan också men lite ändring behövs ibland ;)

-

CIAO CIAO

Jag vet att ni alla har saknat mig :D Nej nej men fan så skönt det var att komma hem. Visst var det roligt i Italien men fan de smaka att lägga ner sig i sin egen säng och bara SOVA! Det blev inte så mycket sovas i Italien kan jag säga men fan det var skoj och man klara sig bra igenom dagen med bara lite sömn. Men såklart var det vissa tilfällen där också som var lite väl tråkiga och man ville bara hem ;) Men sånt hör varje resa till typ.

Igår var det ingen skola för mig, vi fick alla börja klockan 10 så det betydd att jag bara had en lektion filosofi och sedan skulle jag sitta i 3h!!!!!! och lyssna på någo jäkla författaren.. Eeeh no thank you liksom, jag skulle ha sluta kl.2 då också när jag annors slutar 1 på tisdagar! Så nej jag blev hemma och vila upp mig efter resan, och jag kan bara säga att det behövdes. Och jag var så redo att gå till skolan idag, men vad vaknar man inte upp med då?? Joo feber, jee likosm -.-
Men imorgon SKALL jag fan ta mitt ass till skolan för nu skall jag försöka komma in i skolans dagar igen annors kan jag kyssa dom bra vitsorden i provveckan hejdå. Så imorgon är det skola om jag sen så har feber och står och spyr på lektionerna, nej nej så långt skall jag väl inte gå. Men skola blir det och helt ärligt skall det bli skönt. Jag har ju varit borta 1 vecka nu så jag har många lektioner borta och så måst jag komma in i systemet igen :) Och nu skall jag fixa finskan som är sådär halva boken med uppg att göra, mysigt värre....
Och vad jag har att göra i engelskan så vet jag inte ens.. eeh inte så bra kanske och i dom andra ämnen så skall jag bara skriva allt som jag har missat.

Men nu skall ni få se dom super snygga skorna jag köpte dit. Dom blev tillsammans 38 euro. Vilket är billigt måste jag säga ;) Men sedan köpt jag ett par för 80euro också hehe. Och dom kommer jag ha imorgon på mig. Men här kommer dom andra.




Aaah så fina :) Sen köpt jag också ett par byxor, 2 rockar, en halsduk från fotbolls matchen som vi var på och en annan vanlig vit, en pälsmössa :D Nu e det iaf ingen som har likadan och den är inte en gubbmodell heller som min och fiizis e så den är mindre och ser inte ut som om man had en hel järv på huvudet :DMen den andra kmr jag nog också ha kvar ifall att liksom. Men ingen har iaf likadan som min, heller jaa man kan ju alltid betsälla från internet men jag säger inte vilket märke de e och iaf så e inte någon annans köpt i Italien ;) och sen såklart dom andra skorna heller de e mera boots, godis och en film till jim och en tallrik med milanos olika och mest kända sevärdheter på till mamma. Och det borde vara allt sen :) Just nu ork jag inte ta bilder och visa, men om ni vill se så är det bara att säga till.

nu finska....



-

AAAAAAH vitt och svart, i övermorgon åker jag till Italien!!! Fett nice ;)
Och mindre kiva.... jag har inte ens börja packa ännu :D Smart där liksom + att mamma fyller imorgon så då är det kaffebjudning... jou mycket jag packar när jag skall äta kaka :D Men men man tar det lugnt så blir det bra, jag måst ju fara med en tom kappsäck så att jag har mycket plats för shoppingen!!! Nej nej nog skall jag väl ha någo kläder med också ;) Men fan det skall bli skoj, men jag skulle fan hellre fara till Como än att se på någon jävla fotbollsmatch -.-
Vittu så skoj liksom! Hellre åker jag båt på vackra Como sjön ( där för övrigt george clooney har en villa, visserligen gillar inte jag gobbfan men det säger ju bara hur snyggt och underbart det är att även megakändisar vill bo där) med massor av fina öar och helt otroligt landskap! Så som det var planerat från början, men nu skall jag istället hamna sitta på nån svettig läktare och kolla fotboll. Jååå det är kiva att spela men inte att kolla på. Iaf inte när man hade ett mycket bättre alternativ från början!
Och något annat tråkigt är att vi inte kommer få besöka venedig heller -.-
Alltså kom igen nu, alla fina underbara städer i italien så släpper dom oss inte till. Visst vi kommer ju få se fina platser nu också och uppleva allt möjligt men det finns inte mycket som slår staden som är byggd på vatten- venedig.....!!
Visserligen är det ju skoj att inte alltid besöka alla platser som alla andra, men dom städerna är helt underbara (dom som jag inte slipper till heller jaa como sjön är ju ingen stad ;)) men jag slipper ju iaf till MILANOOOOO :D skojigt värre och att överhuvudtaget åka till italien är underbart och helt fantastiskt att slippa och uppleva nya saker. Så skoj blir det ju helt klart, med heller utan venedig :D

Nu är det länk, tack och hej :)

RSS 2.0