Happy new year....

Eller något.. jag har absolut noll stämning detta år -.-
Jag har luggi och sovi några timmar och hela dagen har det inte alls känts som nyår.. helt som vilken dag som helst liksom. Och hela familjen ha "fira" som vilken fredag som helst..
Jag går omkring i söndriga leggings o osminkad, jag satsa på nyårs outfit. VERKLIGEN!!!!
Och som de ser ut kommer jag vara lika osocial hela kvällen.. gott nytt år till er som orkar göra något.
Jag har aldrig fattat hela teini grejjen med att stå ute bara för att, och supa sig full. Klart man skall skåla in nya året men orka vara full som en gris för att de e såååå cooolt -.-
Nejnej jag är väl för gammal för att fatta den coola grjjen, men jag skall iaf mysa hemma med min cider och chips och skjuta raketer och ni andra för göra vad ni vill. Glad påsk för fan!!

Godnatt




Sällan jag sitter mitt i natten och bloggar. Jag var på jobb till kl 21.30 och hemma först efter 10 och sedan har jag kollat film och gjort mig klar för sängen. Och nu är jag helt slut och redo att somna. Men jag tänkt jag skulle bjuda er på ett inlägg idag eftersom det var ett tag sen igen och när ni så snällt klickar in här så måst jag väl underhålla. Inte för att detta är underhållande precis.
Men jag säger bara en sak till er... FUCK MELLANDAGSREAN!!!! alla blir som tokiga varje år och jag vald att strunta fullständigt i den detta år, det finns aldrig något fint och man blir bara irriterad på alla köer osv... istället har jag suttit hemma och klicka hem helt underbara, helt fantastiska, helt ljuvliga vår/sommar kläder och jag dör lite ner jag tänker på hurudana kläder som ploppar ner i postlådan om några dagar. Jag lovar att visa er denna gång något smått, bara så att ni vet var ni har sett dom först och vem som hade dom först ;) För alla har hittills bara vinterkläder! När man egentligen borde göra som jag och shoppa inför vår/sommar :D
Nu är det godnatt!!

SATC



Titta så fin t-skjorta min söta lillebror gav åt mig i julklapp ^^
Den är ju så perfekt för mig eftersom jag hade sagt till alla jag känner att jag önskar mig SATC boxarna till julklapp och så hitta han den här skjortan och det kunde ju inte ha passat bättre :D Jag lyckades även få 2 boxar, de är inte så lätt att hitta dom första säsongerna i butiken mera eftersom dom är så gamla. Dom finns mest på nätet mera.

25 december 2010




Hejhej, idag har jag inte gjort mycket skall ni vet. Jag har sovit, duschat, äti, varit på kaffe till moster och till sist på länk med milton. Och sedan kolla jag på film med familjen och nu skall jag mysa med den stora chokladasken som jag fick av min chef till julklapp(+ en fleece och en väska) och i min nya fina rosa pyjamas och dom sköna söta sockorna. Puss hej.

-



Till er alla. Hoppas ni får massor av paket, julstämning, julmat och skoj! Jag skall njuta till tusen men först skall jag sova några timmar innan det bär av på julrunda med mamma, då vi delar ut paket till alla som inte firar julen med oss.
Godnatt!

I´m done

Okej nu är jag klar med denna blogg för en tid :) Så som det är nu får det vara. Det är enkelt precis som jag vill ha men det är ändå min design. Nu är det bastu och sedan skall jag proppa i mig popcorn som jag har förtjänat idag efter att jag har städa hela huset och sprungi på länk i -20 gradar, kallt?? nej det var faktiskt inte det, det var som alla andra dagar åt mig så inte vet jag varför alla andra i området vägra gå ut med hunden bara för att mätaren var över -15.

-

Som ni märker så håller de på ändras på bloggen.. jag är inte klar ännu men det får vara tills vidare..

Kvällens facelook



Japp läppstifte är inte okej i mungipan.. men jag hann fixa det innan jag for så då var det ordentligt.
Och om ni undrar vafan de e för rosa skit jag har på mig på ungefär varje foto jag tar så e det mitt nattlinne som jag alltid har på mig om jag fixar mig till något heller annors bara inte orkar ha någo annat på hemma, dock tvättas den mellan varven don´t worry. Nu fick ni den nödvändiga info så nu kan ni undra över något annat. Tack och godnatt.


På tal om granen

Såhär fin är vår gran detta år... lägg märke till sarkasmen, jag gillar nämligen inte vår julgran för det är en plastgran (vilket jag nog gillar för riktiga är alltid så sprätiga o fula och barrar så tusan) men den är ganska gläs sen istället och när man inte har tillräckligt med dekorationer eftersom katten har bitit sönder alla band och bollarna har gått sönder av att den har tagi ner dom varje år... folk säger att det är problem med hund, fan katten är värre.
Så om man skulle ha stora fina band och massor av bollar (i samma färg helst.. )gillar inte granar där det finns 50 olika färger. Men typ silver, röd och guld i samma är snyggt, då skulle det vara super :) Nåja är har ni den...




Nog duger den väl, skall försöka till nästa år (igen) skaffa nytt. Det lär ju vara billigt i sommar ^^

Här har ni katten som hjäpte till med att packa paket... han tog det ytterst seriöst!!



Och milton som önskar er God Jul!


han ville inte vara nån jävla tomte detta år... kanske han ställer upp med mössan på julafton istället dagen till ära liksom.

Julfest

Tjenixen.

Idag är det egen julfest som gäller och strax skall man ge mig av. Men tänkte jag skulle visa outfiten för kvällen först.



Suddigt som vanligt, men det är inte så lätt att balansera på ett ben och fota tillika.
Jag satsa på korta klackar idag och prickigt och rött, såhär passligt till julen liksom. Och till detta har jag röda läppar och annors lätt sminkning, med detta blir jag lika fin som en julboll i granen. Tack o hej

21 December 2010

Ciao ciao

Nu har man äntligen blivit någolunda frisk, hostan sitter kvar men annors så. Men idag var jag inte i skolan pga av att jag var på begravning.. men jag skulle mer än gärna ha varit i skolan istället och att begravningen aldrig skulle ha ägt rum och person skulle leva ännu.
Fan för denna värld, men allt har sin tid.  

Sedan på kvällen så var det Jims julfest, alltid lika kul att se dom där små ungarna falla heller göra bort sig hehe ;)

Nåväl jag har inget mer att säga eftersom mera detaljer om dagen har ni inget med att göra utan det handlar bara om släkt och familj. Och jag glömde ta bild på outfiten också men inte är det så mycket att se en svart klänning. Nu tackar jag för mig och kollar film istället, imorgon är det egen julfest och det kommer säkert bli skoj, bändena som spelar brukar alltid vara bra och det är underhållande, Heippa.



100% seriös, heller hu va de..

My hair.

Innan jag börjar så vill jag ge lite beröm till er som orkar klicka in på denna skit blogg fast jag inte ens har uppdaterat för jag är så tråkig. Men jäklar var många som kommer dagligen ändå. Kan inte säga annat än vad skoj.

Nåja nu till mitt inlägg, jag visa ju aldrig hur mitt hår blev till sist. Och det blev jag påminnd av en anonym (igen engång) som ville se resultatet.
Jag färga ju först på lördag och då blev ju det blont men det skifta lite i gul/oranget pga av att jag hade så mörk färg innan. Sedan på söndag laga jag pånytt och då först blev det ljusblont, fast bak i nacken (där det hade slitits minst) fanns det ännu massor av mörk färg och lite gult. Så på måndag färga jag även det så att hela håret blev ljus. Visserligen så där som det var som mörkast så är det ännu mycket mörkare blond och lite i gulnyans. Men det är längst under riktigt vid rötterna som syns om jag lyfter upp övre håret. Men jag orkar inte bry mig om det för nu skall jag ha en paus från färgning om jag vill ha något hår kvar. Och pårikitgt så är jag såhär ljusblond, och det fan är jag stolt över. Jag har färgat det mörkt ett par ggr men ångrar mig alltid.. och nu senast så hade jag en gammal mörk blond färg från sommaren så jag hade inte min rikitga färg heller före jag färga. Men såhär ljusblond är jag pårikitgt fast mera naturligt såklart, man ser ju med pannan att detta är färgat nu men det bryr jag mig inte om.. min utväxt blir ju inte brun iaf utan blond,Och jag skall se till att sluta hålla på att färga det mörkt nu och istället hålla min fina ljusa blonda färg :) Och jag kommer inte färga min utväxt heller sen när den kommer! Det kan jag säga redan nu och sedan får ni sitta och viska breve mig hur mycket ni vill men jag färgar inte den... jag vill it hålla på färga hela tiden och jag vill inte ha mitt hår rikit platina blont som det var nu när jag färga det. Så utväxten kommer få vara tills hela håret har samma ljusa färg igen... nu har jag ju tvätta det ett par ggr så nu ser det ju redan mera ut som min riktiga färg. Plus att utväxt och mittbena är en av vinterns hårtrender, tänk på det ni som färgar av er håret. Nåväl nu skall jag sluta gnälla om håret och visa bild istället. Enjoy




Nöjd är jag för det börjar redan bli som min rikitga färg och jag gillar att det skiftar i olika nyanser i olika ljus, då är det mera naturligt än om allt skall vara samma rakt igenom.. det skriker rikit fejk då ^^
Men kolla nu sen hur slitna topparna blir... måst nog till frissan.
I´m blond again and I like it!!

-

Jahass.......... jag kan ju börja med att tacka Sam som har smitta ner mig :/
heller hela min familj rättare sagt. Jag mår heelt skit och febern kommer och går. Och den där jäkla hostan!
Och saken blir ju inte bättre när jag hamnar gå ut med hunden hela tiden... som sagt fast man är sjuk så måst hunden slippa ut.. men man kan ju räkna med att det kommer ju fan ta ett tag innan man blir frisk då när man hela tiden hamnar springa ut och göra saken värre...
Men jag skall ta och koppla av och fara i bastun och äta chips och dipp. Aaah så skönt att man inte har spysjukan så man kan frossa i sig en massa skit :) Fast sen igen orkar man inte äta något när man är sjuk, men liite får man alltid ner :)
Nej hörrni vi syns i snöstormen.. nu länk och sedan ligga och tycka synd om mig själv, ciao.


Söndag

Hejhej mina vänner.

Nu sitter jag här igen med färg i håret och snart skall det sköljas ut. Men jag gissar på att det blir inte så bra ännu heller, måste vänta en tid och sen fixar jag det :) Men faan jag vill inte ha fejk blondi hår -.-
Jag vill ha MIN FÄRG!! Men snart kommer den igen :))
Nåväl vill ni veta något underbart??? imorgon börjar jag klockan 1!!!!! och slutar 2 :DD Jag börjar varje måndag kl.1 men efter julen börjar jumppan så då slutar jag nog 3 men ändå börjar man juu 1!!! Tänk hörrni att ligga och dra sig i sängen till 11 eller 12 på en måndag, ojoj livet i gymnasiet är för underbart :)
Nej nu skall jag äta lite godis innan jag skall skölja håret. Som vi had billigt som faaan i butiken på lördag, 2.99 för 2kg kosta det :)
Ciao.

I´m a blond bitch again!

Tjenixen, jag har då som rubriken säger färga tillbaka mig till blond :) Heller jaaa som bäst skiftar de i gult/oranget pga att jag var så mörk blond när jag färga de.. jag far troligtvis och köper ett paket till imon så man blir ordentligt och inte någo gult.. heller sen använder jag silverschampo som vi har hemma. Jag borde redan första gången använda 2 förpackningar när jag har så långt hår, så man vet ju på förhand hur resultatet blir. Och jag hatar att blondera håret, de ser så jäkla fejk och äckligt ut men eget fel när jag färga det mörkt och sen vill bli mitt ljusa normala blonda igen :) Men jag skall fixa det ordentligt imorgon och sedan får det bara se fejk ut ända tills min färg kommer! Usch så fult de e med fejk blont hår, jag vill icke ha de icke -.-
Men snart har man egen färg allti någo att se fram emot. Nu är det film och popcorn, tack och hej.

Friday is the best fucking day

Hejhej, ett tag sen sist igen.. men ibland orkar man bara inte skriva. Jag har inget intressant att skriva om nu heller för den delen. Idag är det ju fredag för den som inte kan veckodagarna och jag börja klockan 8 och sluta 10 :) Det var ju skönt men lite onödigt egentligen, man hinner ju bara till skolan har 2 ynkliga timmar som ännu till var samma ämne och sedan hem igen -.-

Men jag fick åka så då kan man offra sig. Sedan kom jag hem och gick ut med milton o sedan fixa jag prao plats åt mig, vi har sini flexvecka vecka 9. Alltså veckan efter sportlove för den som inte kan veckorna. Och nu efter jullovet skall vi välja kurser som man skall ha. Men man får välja mellan kurser heller prao och jag valde att fara på prao, mycket bättre än att vara på tråkiga timmar... Förra året var jag på drama, det var ganska speciellt om man säger så. Men roligt var det ju nog men inget man gör om. Och iår är platsen jag skall till nära mitt hem så det är skoj.. mera om det sen när jag har börjat.
Sedan kom jag hem igen och så sov jag och gick på länk och sedan bastun och tacos... det var jääääkla länge sen jag åt tacos.. förra året åt man ju de fan varje vecka, då had man de på hjärnan.

Men nej hörrni flickor och pojkar nu skall jag kolla sönheten och odjuret :D Hej jag heter sindy och jag är 5år!! Nej men ni skulle pårikit se min hög med klassiska disney filmer på mitt skrivbord för tillfället.. och alla skall jag se om och om igen. Det är såå skoj!! Och sedan sova imorgon är det jobb igen från 8-16. Good night!



bjuder på en sommar bild såhär i härliga vintern. Jag gillar denna bild, när man fota svart/vitt och solen lyser upp hela mig och vinden i håret ;)

Grattis suomi

Den som har missat att finland fyller 93år idag har tammifan bott under en sten hela livet! Men detta har inte varit en bra dag för vår familj, orsaken lämnar jag utanför bloggen. Vissa saker är för personliga för att hela världen skall behöva läsa och veta!! Och japp hela världen... men vet aldrig om en thailländare råkar skriva sindysophie på google så e den på min blogg direkt... har man valt att vara på internet måsta man veta att ALLA ser det man skriver... om jag nu inte sätter lösenord på blogger ^^

Men från en sak till en mindre viktig sak, men något jag stör mig på..... Jag fattar inte varför Cindy, Sindy, Zindy, Cyndi, Syndi inte har namnsdag?! Fatta så jäkla sjuka namn det finns som ingen normal människa vill döpa sin ungi till. Låt mig visa..........


Svea, Alfrida, Rut, Hannele, Baltsar, Augusta, Erland, Sigurd, Jannike, Frideborg, Hjalmar, Hilda, Hildur, Freja, Bodil, Boel, Göte, Göta, Karla, Joar, Disa, Hjördis, Ansgar, Anselm, Agata, Dorotea, Dick (hihih lika kul varje gång), Berta, Franciska, Yngve, Evy, Agne, Sigfrid, Fritiof, Hilding, Torun, Sigvard, Sivert, Torgny, Torkel, Lage, Erna, Tora, Ebba, Ebbe, Edla, Egon, Maud, Gilbert, Gertrud, Gerda, Ester, Hervor, Gudmund, Ingemund, Nanna, Irene, Irja, Helmi, Irma, Irmelin, Ottilia, Tiburtius, Volmar, Olaus, Amalia, Vega, Engelbrekt, Tyko, Gotthard, Erhard, Reidar, Reidun, Esbjörn, Styrbjörn, Märta, Märit, Halvard, Halvar, Desideria, Vanja, Urban, Beda, Blenda, Ingeborg, Borghild, Petronella, Rutger, Ingemar, Gudmar, Boris, Berthold, Eskil, Aina, Aíno, Hakon, Margot, Axelina, Torborg, Torvald, Germund, Görel, Alvar, Salomon, Rakel, Fingal, Elof, Rosita, Esaias, Örjan, Hermine, Folke, Ranghild, Rangvald, Reinhold, Reine, Botvid, Seved, Algot, Uno, Estelle, Brynolf, Signe, Signhild, Bartolomeus, Gurli, Hampus, Albertina, Vidar, Justus, Justina, Alfhild, Gisela, Adela, Helny, Åslög, Daga, Magnhild, Tekla, Tryggve, Enar, Rigmor, Ragna, Evald, Osvald, Bror, Erling, Finn (fem fel), Sibylla, Severin, Eilert, Ingalill, Eugen, Eugenia, Leopold, Vibeke, Naemi, Sissela, Klemens (har du mens), Malte, Ossian, Beata, Barbara, Virginia, Gottfrid, Assar, Natanael, Abel, Set.

För att näma några liksom... och kanske en av er ville/orka läsa alla konstiga namn,.. men jag säger bara ALDRIG I HELVETE ATT JAG SKULLE DÖPA MIN UNGI SÅHÄR... den skulle fan bli retad så in i norden.. Och okej vill folk döpa sina barn så ok för mig då men om alla dom namnen kan finnas varför skall SINDY räknas bort?? vi kan istället ta bort alla dom namne som dom har från början och sedan sätter dom bara "tina" på slutet typ albert----> albertina -.-

Så onödiga, men vill dom finnas så okej men nog fan i helvete är Cindy/ Sindy bättre och vanligare än Hakon....
Nej nej jag har tagit upp detta förr men jag kan inte fatta att alla dom namnen går som man aldrig har hört.
Nej nu och kolla film... så lämnar vi detta med att veta att SINDY e bäst :D:D

kvällens supé över...

Jahass vad skall man säga om den då.. den var ju exakt lika som förra året, man satt i ett bord åt och sedan stirra omkring sig lite och ibland yttra man sig lite. Men visst var det fin musik under hela kvällen och stämningen var på topp. Nu är det bastu och sen sängen.. imorgon jobb igen 8-14.

Ikväll hade jag som sagt outfiten som jag visa igår och sedan en liten rosett i håret och pärlor runt halsen kvällen till ära. Tack och hej


Självständighetssupé!!



Först tänkte jag ha några av dessa skönheter imorgon på självständighetssupén. Men sedan tänkte jag om... visst den röda är helt underbar (bältet hör inte till klänningen) men det känns lite väl uppklätt för att sitta i en gymnastiksal och jag skulle säkert vara den ända som skulle ha klätt upp mig med långklänning. Inte för att det skulle vara ett problem heller, vi firar ju ändå vår självständighet men lite kan man ju skruva ner.. den skulle jag ha tagit om jag var bjuden till tarja halonens bal! Och den svarta som är så enkel men ack så fin i grekisk modell, men jag kände också att det var ett nej.. julfesten finns ju alltid. Även fast jag har en klänning till det också.

MEN TILL SLUT BESTÄMMDE JAG MIG FÖR DETTA, OCH DET KÄNNS HELT RÄTT!!!




Jag gjorde tappra försök att ta bilder på skorna men utan blixt gick det inte så bra... och fota nu sen med blixt mot spegeln liksom, hur bra skulle man sen se.
Men detta känns helt klart som en supé outfit och jag hade det redan planerat i huvudet för flera veckor sen :) Men ändå ville jag försöka med långklänningarna med det gick inte. Denna skulle det vara.
Jag hoppas bara supé är bättre denna gång, det var ju lovat mera program. Ifjol satt man ju bara vid borde och stirra på varann. Men nu skulle man väl få se på något annat :)

Nu tillbaka till biologin och sedan var provveckan över!!

gulliga saker gör vintern mysigare.



Ibland blir hela outfiten lite sötare om man har en tröja med ett sött tryck på... varför skall man alltid ha samma gamla tråkiga enfärgade tröjor.. mera gulliga mönster så blir den kalla vinter lite mysigare.
Denna fina sak köpte jag för ett tag sen för en billig slant.
Och japp det är en tråd mitt på tröjan... men orka inte ta ny bild när jag märkt det.
Hihi ignorera mitt hamsterställe under sängen, men det är alla dom sakerna som fick ge plats åt tomtarna.

Julfint



Lite juligt måste man ju fixa rummet också. Nu blev det inte någo mysiga bilder eftersom alla lampor var på och jag fota med blixt... men alla vet ju hur härligt mysig stämning det är på vintern när man fixar lite jul i huset och med ljusstakar i fönstret. Åååh man börja längta mer och mer till julen varje jäkla dag!! Snart snart snart är den häär <3

RSS 2.0