260111



Hejhej alla, japp här har ni det... dålig bild men de e ni vana med. Men spegeln är smutsig så jag kan skylla på den denna gång ^^
Sedan ser ni i bakgrunden mitt "nya" rum också.. fixa in ny möbel och städa. Inte för att ni kanske vet hur det såg ut tidigare men kolla gamla outfit bilder där jag står framför spegeln så är det ju en stor brun korg framför sängen och ett brunt litet skåp under tv:n. Men inte nu mera :)

Byxorna på bilden är nya.
Skjortan: H&M
Bältet: Gina tricot

Till detta hade jag mina bruna boots som jag köpte i italien när jag var där.
Och som jag skrev igår så finns de många som har olika åsikter om mina olika outfits.. jag menar jag såg precis varenda ens lilla blick idag och visst när jag gick förbi vissa hudan min dom hade osv.. meen de e är åsikt, mig rör det inte i ryggen heller för jag gillar denna stil och att våga ha lite mönster och inte alltid som alla andra, våga köra eget och mönster är sååå snyggt. Som dessutom kommer vara sommarens stor mode hit. Så bara att vänja er. Och byxorna är så otroligt sköna att huhu, tyvärr lite stor så jag måste ha bälte annors är dom nere vid knäna typ :P Nog går det ju utan men då kan jag inte ha dom uppe i midjan och så måst kanten vikas så det är mera sen i sommar när jag bara har en topp. 
Jajaa bilden gör ingen rättvisa.. det måste upplevas i riktiga livet ;) men nu MAT<333

250111

Tjena hallo..

Min dag idag har varit helt underbar, varför? Jo för att jag bara har tagit det lugnt, varit på kaffe och myst med hunden. Såna skall alla dagar vara!! Nej då, lite riv imellan är ju skoj nog :) Nästa vecka börjar provveckan.. men ingen stress över det jag är LEDIG tisdag, onsdag, prov på torsdag, prov på fredag, LEDIG lördag, söndag, måndag och tyvärr ett prov på tisdag ;) Sedan var den provveckan över... jobbigt? NEJ!

Sedan lova jag er bild till nästa inlägg, eeh vad skall man säga nästa gång kanske? ^^
Nej men imorgon kommer det nog ploppa upp en outfit iaf... imorgon kommer jag ha på mig något som verkligen är jag! Någat som många kanske spyr när de ser, någon kanske också gillar sånt, någon tycker det är bra att man vågar ha sitt eget osv osv. Men jag är iaf heeelt hemma i den outfiten, det skriker mig från topp till tå. Jag har inte haft någon ork till att klä mig som mig helt enkelt... inte efter att jullovet var över iaf. Idag gick jag till skolan med mjukisbyxor, uggs och en slarvig skjorta :S och jag kände mig helt hemsk för att säga det minsta.. det var så obekvämt för mig att gå klädd så utanför hemmet. Det är liksom hemma-outfit för mig och när jag far till skolan så har jag ju äntligen chansen att klä mig bättre och lyxa till vardagen, så att komma i sån klädsel får mig att känna mig helt lost, och det är ett tydligt tecken på att orken inte finns.. Men nu är den tillbaka för en stund och imorgon blir det MIN lyx på hög nivå. Så som jag vill vara klädd även fast det bara är skola så kan man ju satsa lite. Alla gör det på eget vis, alla har egen stil som dom gillar och som dom tycker är lyx, så alla stilar går. Tycker nån att leggings är lyxigt nog för skolan så är det så. Man väljer själv.
Efter att ha varit sjuk typ varje vecka så försvann orken till allt, skolarbete, kläderna,rummet (var mitt i storstädning) men nu jävlar börjar det krypa tillbaka så jag skall även bli bättre här... nu när man är frisk så orkar man med lite annat än att bara sova hela tiden..

Men men denna bok skall få sitt slut och om ni inte har somnat redan av att läsa denna novell så gör ni det nog snart. Hörs imorgon mera. Ciao Ciao

-

Nu jävlar skall jag väl slänga in en rad åt er här. Idag var jag i skolan mellan 8 och 12 dock med 2 håltimmar där imellan vilket är lite trögt. Hellre slutar jag klockan 10 än väntar 2h på en lektion. Men men jag måddes ändå vänta på mamma till kl 3. På håltimmarna gick jag på stan och fördrev tiden och när jag vänta på mamma låg jag och sov i soffan på skolan, stressig dag verkligen :D Sedan hem och på kaffe till mina kära morföräldrar och sedan hem och städa och länk och till sist bastu och ett mini-spa. En mycket lugn och skön fredag, precis som jag vill ha det :)
Men guud så min mage har bråkat idag.. var så hungrig idag på dagen men sen ville jag inte få i mig nån mat iaf.. sedan gick jag resten av dagen med en jävla ballong mage som tryckt på som bara den och ännu håller den på och det är en aning jobbigt... om it jag börjar släpa ut gas just så spricker jag!!! Och jag kunde inte ens äta den goda pajen mamma had lagat får magen tål inte att nått kommer i den nu -.-
Men men inga sura miner imorgon är det jobb som gäller, i kassan sitter man och har det bra :) plus att jag börjar halv 11 och slutar halv 7 så det är rikitgt bra tider.. har inget annat planerat för imorgon ändå.
Nej hörrni det börjar bli dags att avsluta denna novell och istället börja sova. Är såå trött just nu att voivoi.. nästa gång skall jag försöka med ett bild-inlägg åt er, var för trött nu. Men ha det prima fisken alla fina så hörs vi snart igen. Ciao ciao!

-





Elisa om Då var det klippt:
Älskar din blogg! <33 Väntar på uppdatering! :D Hur mår din hund? :):)

svar: Hej hej, tack så mycket fina du :) Joo det har varit lite dåligt med uppdateringen på sista tiden. Jag har luggit hemma med magsjukan i 2 dagar och annors har livet bestått av enbart skola. Så inte så hemskt mycket intressanta saker. Jag har även börjat bilskolan och känner mig rikitgt nöjd med var jag är i livet just nu. Milton mår riktigt bra, lever livet och njuter till fullu, tackar som frågar :) Men jag skall försöka uppdatera lite mera, så häng kvar bara snart skrivs det igen. Men tills vidare ha det bra och lev livet :)

Då var det klippt



Japp "naken" bilder igen, men håret syns bättre på bar hud.. SÅ DET SÅ. 
Nåväl, jag klippte topparna idag vilket var mer än nödvändigt!!! Det var så förstört efter mina färgningar till egen färg att huhu.. det blev ingen spec frisyr heller så utan tog bara bort allt slit (märk väl att det är ofixat och varit i toffs före bilden blev tagen).. och nu känns de så kort, men tur växer det snabbt. Jag hade mamma att beställa tid till mig för jag var upptagen med länk och städning så jag hann inte och sedan ringer hon och säger att kl 12 har jag tid, den enda tiden som fanns på hela veckoslutet och jag ville ju helst ha samma dag.. problemet var att hon ringd 20 före 12 och berätta -.-
så det blev en aaaning stressat att hinna iväg eftersom jag bor en halvtimma ifrån men jag hann, 5 över var jag där. Sedan trippa jag nöjd ut med mitt nya fina hår som är så fräscht för en stund framöver igen och vem hittar inte jag på stan ute med pappa om inte milton som blev bara liiite glad sedan gick vi båda nöjda hem (pappa lämna jag kvar) och städa lite till och sen var det dags för PAUS. Japp det var min dag i ett nötskal, nu länk igen... sedan bastu och SOVA :)

-



Godmorgon återigen, här har ni dagens mys outfit. Jag valde att göra bilden såhär eftersom rummet var lite råddigt och alla behöver inte se det :D Nu är det länk med hunden och sedan blir det frukost och film för hela slanten.. jag är så jäkla utvilad och var helt klar vaken kl.6 (ha sovit "bara" 20h om man räknar med det jag vila igår kväll osv.. jag fick ju ingen sömn natten före, så 20h behövdes) och tack vare så tidig uppstigning idag kommer jag även hinna bli trött till kvällen så nu är min dygnsrytm tillbaka. Men detta är ovanligt skall ni veta, jag och morgnar går inte ihop. Jag är absolut en nattmänniska och stiger inte upp förräns tidigast kl 12!! Förutom nu när jag har milton. Pappa brukar ju ha honom på helger och när det är ledigt så jag skall få sova någongång och inte alltid stiga tidigt upp. Men pappa är sjukledig men som tur far han på jobb nu igen efter flera veckor ledigt så jag kommer få sova helger igen, jee ;) och milton sover gärna enda till 10, ibland ligger han och drar sig till 11 så man får släpa med honom när man skall ta ut honom tidigare. Som nu t.ex.
Men men nu är det slut babblat, ha de gött för fään.

Godmorgon

Alla andra ligger och sover typ nu men inte jag inte. Nej jag skall just precis gå och ge mat åt hunden och sedan länk. Nu skall ni få höra det roliga med det där, jag har inte varit och sova på hela natten! Inget jag skryter med precis... men jag har helt enkelt inte fått sömn, även fast jag låg och kämpa i 4h!! Så jag bestämde mig för att sitta en stund på datorn och sedan gå ut med milton den tiden jag går när det är skola, istället för kl 10. Och sedan kommer jag in och sover :) Så inga sura miner här, utan helt själv valt. Så nu ut i vintermörkret, sov så gott ni bara.. när ni vaknar går jag och lägger mig. Ciao.

RSS 2.0