-

Hej igen på er alla.

Nu har jag just precis sysslat med lite shopping online :D I´m sooo happy right now och imorron blir det att fara med mamma och shoppa skoj skoj skoooj :D Fast iof så är det åt mamma vi skall se vi skall på bröllop/dop nu på lördag och hon har inget att sätta på sig till det så imorron skall vi fixa det och hon får ju personlig stylist med sig på köpet ;) Jag själv har redan klart för mig vad jag skall sätta på mig men det får ni se sen på lördag när det är dags. Men det skadar ju inte att själv kolla lite på något fint ;)

Ha det bra så hörs vi imorron.

-

Hejhej alla vänner och ovänner ;)

Idag had jag en mycket kort skoldag :P Från 11 till 2 mina vänner, men före det satt jag i tandläkaren skoj...
Jag har aldrig fatta det där med folk när dom har varit rädda för tandläkaren?! Vad är det som är så farligt med det? Det tar inte ens sjukt heller något, vad man än gör :) Meen men alla är rädda för något så även jag som folk sen igen kan tycka att inte alls är farligt så det är bara att acceptera andras rädslor ^^

Som bäst sitter jag och "lagar" läxor som egentligen betyder BLOGGA :)
Och sedan skall jag sätta fram kläder för imorgon, jag har redan det klart och det kommer bli skiiit snyggt skall ni veta ;) sen efter det blir det väl lite svensson svensson på tv:n och sen vet jag icke. Jag börjar ju 10 imrron :) Där hade ni min dag, hejdå.


-



Äntligen hemma efter en mycket lååång dag 8-15.30 :S Men jag pigga upp det hela genom att köpa klockan jag länge sitt på och jag ville ha en ny vit eftersom den andra var så stor så jag vill inte hålla på skriva och greja med den i skolan :P Så nu är det en lite mindre som jag verkligen har tänkt köpa förut men det har inte blivit av förräns idag :) Och sen den UNDERBARA!! KALEVALA ringen som jag har velat ha lääääääääääänge, verkligen. Den är bara för ljuvlig men såklart inte billig ;) Men idag tog jag tummen från reven och såg till att köpa den när jag engång vill ha den :D

Ljuvliga saker skall ni veta, nu är det dags för mat. Heippa


-

Ja just det jag hade annors namnsdag den 20 augusti :) Fast egentligen sto det Sam i kalendern men låt mig förklara. Jo nu är det så att det har ALDRIG funnits Sindy,Cindy, Syndi,Zindy,Cyndi,Zyndi (kan skrivas på alla sätt och uttalas lika) i kalendern och tydligen har dom inte planera att sätta det heller, jag had ju hoppats att mitt namn skulle komma med när dom satte in nya namn men NEJ.
Och man kan ju tycka att det är konstigt för det finns en del kända typer som heter så, men nej istället finns det namn som: Alrik, Uno, Verner, Gurli, Hampus, Albertina, Vidar och massor av andra sjuka namn som jag aldrig skulle döpa mitt barn till iaf. Visst många tycker kanske att Sindy inte heller är så vanligt men faktum är att det finns flera som heter så än Uno det kan jag satsa hela mitt liv på...

Nåååja iaf så därför har jag alltid fira min namnsdag på Sams så att jag också skulle få ha en när jag var lite och inte bara Sam ^^
För när vi var små fick vi alltid något smått när vi hade namnsdag och ÄNNU idag får vi det, det har liksom bara blivit kvar. Vi firar alla andra också i släkten som har det genom att skicka grattis (till dom som bor långt borta) och föra en blomma och få kaffe till dom som bor nära :) Och det tycker jag är ganska trevligt må jag säga, inte bara födelsedagen som är viktigt utan bryr oss även om namnsdagen som vissa andra inte alls bry sig om. Inte ens säger grattis. Helt okej för mig alla gör som dom vill.

Så denna gång fick jag en topp och en härlig filt av mommo och moffa. På något konstigt vis får jag mera/större saker nu när jag är äldre än när jag var mindre, visserligen fick jag nån docka då heller så men iaf.
Och av mamma och pappa så fick jag äntligen en ny rullgardin (visst jag har inte ens sagt förut att jag vill ha en ny förräns nu liksom) Min gammla kund jag inte ta ner mera för när lampan var där så tog den i och stanna halva vägen, inte mycket till hjälp då precis ;) Men jag hade den inte nere före det heller sååå ;)
MEN nu har jag ny och fin, jag bad om en vit med någo kiva mönster heller så som ändå inte sticker ut för mycket och precis det fick jag :D vill ju inte ha nån med massor av färg och annat skit när jag redan har så ljust rum och nu kan jag ha rummet i vilken färg som helst och rullgardinen passar. Japp det är viktigt att tänka på allt ;)

Men såhär ser den ut iaf.



visst är den snygg ;) och passar helt über bra till rummet och lampan ;)

Btw, jag älskar att fota saker från olika vinklar osv och inte bara ta en ända bild och där är det liksom så ni får bara leva med det att på en sak kommer det alltid tusen bilder, jag själv gillar att se saker från olika vinklar och håll osv och inte typ bara rakt framifrån en bild.

-

Japp igår var man ju på fest helt kiva och inte lika kíva idag. Men månne jag inte glömd kameran hemma?? Jag tog ingen väska så jag hade inte heller telefonen heller något med mig, prima grejer vetni.
Så tyvärr kan jag inte bjuda på någo bilder. Men jag lånar kanske av en typ som tog bilder så får ni se sen.
Men jag måst ju bara påpeka att det var ingen ungdomsfest så som ni alla säkert har trott ;) visst fanns det ungdomar där många snygga och trevliga ^^

Men sen fanns det även äldre folk där eftersom en dam fylld 50 år så hade hon sina vänner där osv.Det var helt enkelt en gårdsfest, men jag var ju inte med dom jag var med dom i min egen ålder ;)
Men men nog om det, ibland är det kul att gå på såna fester och träffa nya osv, varför allti såna där omogna fester där alla förstör allt bara? Fast även dom är skoj ;) Men på denna var det massor av olika bänd som spela så det var levande musik och NEJ dom spela inte någo gammaldags musik, visst engång kom det upp nån gammal gubbe som skulle ha allsång men tur spela han bara 2 sånger och sedan gick han, men dom andra spela allt från elvis till heavy och allt där imellan rikit skoj nog :) och det bjöds på mat och annat gott och såklart mycket mycket sprit ^^


så det var helt klart en rolig kväll även fast jag skulle ha klarat mig utan dom äldre människorna men visst var det kul för det ;)

Såhär var jag klädd för dagen:



Ignorera mina skit fula myggbet på benen, har helt massor på dom! Men japp detta festa jag med, jag orka inte med så mycket smycken så det blev bara 2 ringar ^^

Toppen: Canny
Kjol: H&M
Skor: Dinsko
Ring på vänster: Minns ej
Ring på höger: H&M


Och vad sa jag åt er?? Sa jag inte att jag skulle bryta en nagel heller något annat??
Japp jag bröt en nagel.



visst är det snyggt? Men jag fick måla dit en vit rand iaf så det inte skulle se ut som om jag har lösnaglar och nu tappat en :) Tur att det var det längst fingret så jag har ändå en "lång" nagel där,men klart det syns att det inte är en nagel där.

Nå jajaa slut gnällt om det nu, nu är det snart mat sen skall vi med mamma och milton kanske mommo till svampskogen guud så mysigt det har jag vänta sååå länge på :D

ciao ciao bitches (spec bitch till en nu för tillfället, att du orkar. Sluta bete dig som 5 och inse att du faktiskt själv är problemet och att du inte kan bete dig som du vill och såra andra men sen får man inte ens säga typ tönt till dig så surar du i flera veckor. Väx opp!! och sen när du tänkt bli normal igen och sluta sura kan du ju höra av dig)

AAAHH

Jag vet fan inte vad jag skall sätta på mig idag :O Och jag skall åka om exakt 1h och ännu sitter jag i pyjamas.... Allt jag har fixat är sminket och håret dvs platta ner en toffs som stog opp, vad annat behövs liksom?
Men vad skall jag ha för kläder?? Det ser ut att bli regn kul att vara ute i regnet med klackar och klänning liksom... Och sen är det blåsigt och kallt kul att vara ute i klänning och klackar då liksom.... Fan ändå jag får väl gå med pyjamas då bara. Fast sen igen så behöv jag ju inte vara uppklädd heller på något vis, jag kan fast komma i byxor och en tröja om jag så känner för det.

Nej nu jävlar skall jag ta tummen ut från reven och pröva alla kläder jag har och det är bäst att det blir bra, hejdå.











Nya naglar

Jag fixa fransk manikyr på mig just, såklart är det mina egna naglar.
Fast egentligen är lösnaglarna bättre för då slits inte färgen bort efter några dagar och inte heller kan dom brytas av( bara falla av helt och hållet,hehe), men sen igen så är det så obekvämt med lösnaglar och man är orolig att dom ska falla av hela tiden osv
så det är bara att satsa på att vara så naturlig som möjligt :)

Tänkt jag skulle fixa dom nu när det engång är fest imorron, då vill man ju ha snygga naglar men hur mycket skall vi slå vad om att tills dess har jag lyckats fixa hack i dom, bryta nån nagel (fast dom nu otroligt nog har hållits hela ganska länge fast dom ha fått redit med stryck) eller lyckats få färgen att slitas bort :) Meen man får hålla tummarna bara att det inte händer.

Nu är det pizza som gäller, ciao




hihi ignorera det lilla hårstrået som e på ringfingre och de lilla vita som har råka komma breve på vissa, skall ta bort imorron när jag vet att dom är helt klara mitt tar en evighet för att torka, jag kan ännu efter en timma göra hack i det för det är så "löst" men som tur så smetas det inte ut för det.

Äntligen fredag!!

Och jag har sluppit hem och skall ta i tu med att dammsuga upp milton som ligger lite överallt.
Sedan vet jag inte rikitgt, välja kläder för partyt imon kanske. men mera om det nån annan dag, jag tar kameran med och bjuder på lite festbilder sen.

Nu dammsugaren.

btw såhär såg jag ut ida... japp jag vet skit suddiga bilder men lev med det! Jag orka/hade inte tid för att fixa bättre (jag tog dom imorse)

Byxorna:canny
Topp:Gina Tricot
Boots: Dinsko




Hiihi helt otroligt om ni ens lyckas se kläderna ;) Men toppen och skorna har jag ju skrivi om i ett tidigare inlägg men jag kan ju visa igen ifall ni har dålig syn.



-

Nu har en vecka gått redan av denna skola, okej en ynklig dag kvar (och jag börjar t.o.m 10)sedan är det veckoslut och lite ledigt igen :)
Inte har jag gjort så mycket dom här senaste dagarna, mest tagit det lugnt och så. Så detta blir ett helt über tråkigt inlägg där det inte står något vettigt, men det brukar inte det göra annors heller så :D

Men nu heippa hej :)




jag just nu osminkad och redo för säng/film


Lugn tisdag

Tjena hallo.

Idag har jag umgåts med maria och matihas och det var ytterst trevligt. Jag och maria hade jäkla kul iaf mycket skratt och minnen men matihas önska nog bara att jag skulle gå hem så han skulle slippa allt tjejsnack och dom tråkiga programmen ;) hihi men det händer ju så sällan att vi träffas :P
Men inte för att han klaga heller utan satt snällt med bara och hamna höra på skitsnack ^^
Det gör jag gärna igen, mycket skojig kväll må jag säga. Vad annat har jag syssla med då? nja gått på länk och där var det :P

NU är det nog film som gäller: The last song med andra ord, alla som har sitt den säger att den är jätte bra och nu har jag äntligen fått ner den med utmärkt kvalite så nu skall jag kolla. Ha det braa hejdååå<3


Krypt klart på golvet?

Japp det har jag och allt bara för att visa er min sexiga outfit, jag menar det blir inte mycket bättre än det här. Släng på en orange svettig t-skjorta som påminner om något som dom anställda på FISKARS har på sig och till det ett par söndriga leggings. AAAAH sååå fiiint ^^
Men allvarligt hur mycket ork man satsa på stilen första dagen? Spec med denna skjorta, allt blir ju ändå och se så fel ut.


Jag måst ju bara påpeka att den där typen som kommentera att jag har stora fläskiga äckliga lår/ben, eeh jaaa vad skall man säga? Glasögon till den kanske?



jaaa här har ni det. Visst är det snyggt???, jag satsa stort på min sexiga poser också, allt bara för er, jag är så redo nu för första skoldagen och tar med ett leende på läpparna emot nybörjarna. Hihi konstigt att kalla dom så nu när jag för 5min själv var det, thihithit sååå skojigt.

Men jag måste ändå säga, visst är mina leggingsar snygga?? Och nej det är inte jag som har klippt, dom är köpta så. Men dom är iaf snygga synd bara att skjortan suger. Men tur är det bara engång som den används sen kommer jag klippa av ärmarna och göra den lite kortare (vågar inte göra det ännu, kristiina kanske hänger mig, man måst ju vara på den säkra sidan) och allt den duger till sen är att sova i och svettas i. Inge snusk nu era snuskungar. Med svettas är det om jag NÅGON GÅNG vågar ta den på länk, tänk nu om en FISKARS anställd skulle se mig snacka om att den skulle bli sur när den ser att jag har kopierat deras stil, hjälp. COPY CATS är det värsta som finns liksom, det vet ju alla!!


<-- kolla jag har t.o.m kunnat skriva mitt namn STOLT. Saken kan ju diskuteras att det liknar som om en 5 åring har skrivit det men shit the same liksom.


I´M READY FOR SCHOOL BABIEEEES !!!


Ja just det...

.... Jag hade ett litet uppdrag också jag tänkte att jag skulle ta gulliga bilder med milton och visa åt alla er hur duktig jag var, well eeeh kan ju säga att det misslyckades totalt. Något säger mig att milton inte vill bli fotad med mig... Jag varnar känsliga läsaren för dom kommande bilderna (milton är ju söt som en sockerkaka men miffot breve kan diskuteras)




hihi det ser ut som om milton har tänder och big eyes, men på något vis så är det mina som har flugit iväg till honom.. Vart är denna teknologi påväg?


här var vi båda beredda men tydligen inte fotografen??!!



milton slickar mig i öra och jag fnissar smått för mig själv.




milton vägrar ge puss.



milton kämpar för fullt att slippa mina pussar och jag fick en bred nacke, mysigt.




Milton tog paus och slicka sig i skrevet. Så mycket brydd han sig



Men han ställd gärna upp på en bild där bara han fick vara med, snällt.
Lite trött kille kanske??



Till sist fick jag han att ställa upp, är det bara jag som tkr han ser lite rädd ut??!
Japp det är hans tand i hörnet, nån som vill busa iställe för att ta bilder kanske?





Han fick för sig att nafsa lite ifall det skulle få mig att gå men han had fel det kittla bara så jag låg bara och fnissa åt honom, han blev sur.




Miffot kämpar vidare som btw bara lyckas bli med lite på hörnet varje gång, vafan är det för fotograf egentligen?!
Milton är uttråkad som faaaan.



Jeeeesss jag fick äntligen min puss och milton kunde inte vara mera uttråkad.



Sedan slapp jag oxå med helt på bild, fotografen lyckades vakna. Vi fota i svart/vit så det skulle lyxa upp det lite. Milton somna direkt efter att bilden togs.



Jag väckt honom bara så jag kunde ta flera egobilder där jag kunde göra lustiga miner för mig själv, visst är jag vacker? jag kämpa verkligen, uhum. Milton var inte lika på hugget precis...



.... Så han övergav mig och total ignorera, han lyssna inte ens mera på mig, vägra se på mig... Men nu sitter han breve och tittar glatt och väntar på mat och lek.. JO jag tackar jag nu passar det, men jag kanske skall låta honom sova nästa gång, vem vet ^^


Ta allt lite med en nypa salt sen, jag driver gärna med mig själv och även bjuder på mig själv. Man klarar sig inte i livet utan humor. NU far jag till mommo och moffa och sen får milton länk först mohahhaa, ciao

shit sista dagen innan skolan

Kan ju tycka att det är kul till en viss del men sen igen vem vill att sommarn skall vara slut??
Det jag mena till en viss del är att det betyder att hösten kommer snart och jo den är mysig och härlig och allt där imellan, men det betyder inte att jag vill att min ledighet skall vara över. Meeen månne man inte klarar sig, imorgon skall jag och handla nya böcker och pennor och allt vad som kan tänkas behövas, hihih jeee för shopping ^^

Nu skall jag njuta till tusen över min sista lediga dag för denna sommar och sedan ut på länk och avsluta dagen med en kopp kaffe hos min mormor och morfar, hej då snuskungar <3




putmagen på plats efter att just fått i sig goda gräddpotatisar och biff, kan det bli bättre. Men ska ju ut och länka ner den snart igen ^^
Sen är jag även osminkad i smutsigt hår och står framför min smutsiga spegel och tar egobilder på mig själv hihihi a perfect sunday that everyone sould have ^^





alltså kolla in miltons blick på denna bild, skulle vara kul att veta vad han ligger och tänker om sin matte just nu. Men jag är ganska säker på att han kommer skämmas senare idag ner han hamnar gå ut med mig.
btw visst ser jag gravid ut??!!








Fredag

Helt underbar dag idag igen :) Det var ju t.o.m varmt i havet :O hehe jag har nämligen tyckt att de har kasta i kallsten redan så alla sjöar och hav är för kalla för att simma i men idag var det hur varmt och skönt som helst :D Vi var i finby och sedan for vi till fårö heller vad det nu hett, hehe ;) Men fint och härligt väder har det varit, efter att smörgåsarna, bullorna,kexen och saften var slut så simma vi en stund och sedan körd vi vidare och hitta en glasskiosk där vi såklart måddes ta en glass, vem vet kanske sista lösglassen för denna sommar :P Sedan körd vi omkring och kolla på allt och ingenting, hitta massor av små fina skogsvägar och fina byar att huhu :) Nästan så man har lust att flytta ;) Heller sen inte, för det fanns ju liksom inga butiker och definitivt inga KLÄDBUTIKER!! Det är ett måste för man ork ju inte köra in till hesa heller åbo heller någon annan stor stad direkt som man vill handla lite :D Och det är ju inte precis att man skulle fara till karis heller ekenäs och handla för där som vi var så var det lika långt till hesa typ så då skulle man ju såklart åka dit istället för lilla ekenäs ;) så helt klart om jag skulle flytta så jag starta en klädbutik och sälja svart ;) hihi skulle ju få sjukt mycket sålt ^^

nej nej nu skall jag nog kolla film och börja sova, är heeelt slut och om 2 DAGAR börjar skolan :S så sen är det slut sovit så nu måst jag passa på :) hej hej.




jag tog bara bilder där vi had matpaus ;) Vilket är synd för vi var vid så många fina platser :) Men här som vi åt så var det riktigt fint, det där hopptornet som mamma och jim sitter breve var otroligt högt det skulle ha varit kul att hoppa från det, men jag had nytvättat hår och smink så jag ville inte smutsa ner håret med saltvatten då skulle jag ha hamna tvätta det igen när jag kom hem :P Och smink i saltvatten är inte så härligt heller, så jag simma bara :) men vi kanske far igen om inte iår så nästa sommar och då skall jag hoppa :)
hihi och den lilla stranden som är på bild 2 så där våga jim bara fara, han våga inte gå ner för trapporna breve hopptornet för när han inte så bottne, en sån mes alltså ;)

Fin dag

Idag har jag bara umgåtts med min familj och haft det skönt vi var till svartå slott, som jag btw ALDRIG har varit till ;) men vi var inte in i slottet utan gick omkring ute på gården och kolla på allt :D Jätte fint där ju.
Sedan had vi en mysig picknick på någon strand mitt i ingenstans, haha ;)

Och sedan for vi halft till salo och kytta lite här och där ;) Jätte kiva, imorron far vi kanske igen, finns ju så många fina platser och jag älskar att åka omkring och kolla :)  Måst ju passa på nu så länge jag är ledig.

Men nu skall det bli film och chips med cokis, japp japp här skall det frossas men springer på så myki länkar att det försvinner snabbt igen, kul kul :D

natti<3





jahapp ifall någon it ha vari till svartå slott så behöv ni inte nu heller ;) bilderna visar allt typ ^^
Nej nej man skall nog helt klart kolla in det för det är verkligen fint där :) Dom här bilderna är fotade med min digikamera eftersom jag had systemkameran oladdad, hehe :) Men nu är den laddad så imorron blir det foton med den sen, nu och kolla film.

HAHAHAHAHAH

Alltså ibland håller man bara spricka av skratt. Ännu finns det fega anonyma jävlar som hela tiden skall hålla på skicka och försöka såga ner en... Men tyvärr det hjälper it ;) JAG FORTSÄTTER STÅ STARKT PÅ BÅDA BENEN till skillnad från era fega jävlar ;) Har ni inget bättre för er om dagarna än att sitta och kommentera elaka anonyma kommentarer till bloggare heller?? Det värkar fan inte så :D Men tyvärr så är det bara slöseri med er egen tid eftersom jag inte ens blickar 2min åt era tröga kommentarer utan raderar direkt bara, sånt onödigt skall inte jag behöva se på och jag vet själv hudan jag är och hur jag ser ut och att jag är fin och bra precis som jag är.

Men annat kan man säga om er, ni värkar inte ha något liv om det ända ni bryr er om är att sitta och försöka,märk vääl FÖRSÖKA såra andra (men tyvärr misslyckas redit ;P)

Den senaste kommentaren var i still med någo att: Skall vi smala bli glada för att du tkr vi är fina när ditt så kallade kött på benen är jävla äckligt??

svar: ÖÖÖhh vem e den elaka här liksom? Jag sitter och sägar att alla människor är fina precis som dom är oberoende storlek, och sen t.o.m att ni smala passar bättre i vissa kläder och det ser snyggare ut osv. Det skall man ju för fan ta som en komplimang bara :P Och att jag sen inte vill vara smal som en pinna är ju upp till mig det! Jag trivs som jag ser ut och BTW så jag har it alls någo mycki kött på mina ben sådä passligt att jag behöv ju it dö av kyla precis, det håller mig varm ;), jag är passligt smal, skit snygg, vacker och allt där imellan. Men du värkar ha dåligt självförtroende men det får du ta upp med någon annan, och försök lösa det istället för att hacka på mig som inte har gjort dig ett skit. It ens sagt någo elakt utan bara berömt och sagt att alla är fina smala som tjocka, meeeen nej jag blev ju kallad elak och äcklig direkt, fan skärp er och väx upp. Vad lever ni i för värld?? jag berömd dig och sa att du var fin och till svar får man att man är äcklig?? Nej HUHU du är säkert typ 5 år gamal för du beter dig fan inte som äldre iaf, jag ork it börja strida igen ( jag är faktiskt en snäll person, men när man int is bry sig om att lära känna någon bara trycka ner så vet man ju it) så du kan sluta kommentera iaf om du inte vågar stå för dom tröga sakerna :D

Sen bryr jag mig int heller vad du kommer svara till det här, jag raderar det ändå och kommer inte kommentera det, om du inte har någo snällt att säga så som jag själv sa så kan du lika bra va tyst och leva ditt eget liv och skita i mitt ;) för dina onödiga små kommentarer rö mig inte i ryggen heller. Men jag kände att jag måst läxa upp dig lite så du kan flytta upp dig från lågstadie nivån, för det är ser inte så bra ut. Bete dig lite bättre :)

Tack så mycket, ciaoooo

härligt väder

Helt sant :) Visst är det mysigt att sitta inne och mysa medans man hör regnet utanför. Helt underbart :)
Såklart är det ju kul med sol och värme oxå men ibland är det skönt med regnväder :)

nu lyser solen redan faktist :/ lite synd tillika men det betyder att jag kan ha mina skit snygga shorts på mig ^^
men nu skall jag ut, heeejdåå :)



thihhihih

I´m so happy ^^

Jag har heeeelt sjukt fina kläder och smycken med hem att huhu, och mina nya skor!!!! To die for säger jag bara :D Men tyvärr svider det lite i plånboken, men jag köpt en ny sån oxå så då kändes det bättre ;) Jag har ju ännu långt över 1000 på detta konto ännu och på mitt andra så finns det myyyycket mer än det ;) Så fattig är jag inte och då kan man slösa lite ändå :P

Här kommer det:




Jahass, jag laga outfits så att det sku gå snabbare :P Tröjan: H&M, Shorts: Monki,Bälte: H&M och dom underbara bikerbootsen är från DinSko :)
ber om ursäkt för alla bilder som kommer vara suddiga, men det var svårt att fota och modella tillika med en tegelsten i handen ;) Men såhär skulle jag vilja ha vari klädd idag, hur snygg är inte outfiten liksom?? :D Men imon kommer jag ha det, fast med en vit top iställert om det är mycket varmt.




Toppen (som jag oxå kommer använda som en klänning-sista bilden): Gina Tricot, Bältet: H&M, Pojkvänns byxorna: Zara

Också en snygg outfit som kommer åka på flera ggr :D Jag skiter i att pojkvänns byxorna gör reven 1 meter lång och bred ( Det gör oxå dom midjehöga shortsen och dom militärgröna byxorna som kommer next) jag vet ju att jag egentligen it har så stor reve, utan att byxorna gör de ;) Men dom är sköna och snygga så jag skiter i hur reven sir ut, man ska it ha allt så perfekt hela tiden. Och pga att jag it heller är pinnsmal som alla modeller (inget illa till er som är smala och kanske skulle vilja vara lite större heller om ni är nöjda med hur ni ser ut, helt okej. Jag själv vill bara inte se ut så) utan faktiskt har lite kurvor som jag bara är stolt över så gör det ju allti att man blir och ser bred ut när man har såna byxor, men sånt skall man inte bry sig om. Man klär sig som man vill ;)

hihi nåja nu till nästa :)



Som sagt, breda höfter får man ;) Snyggare är det ju på dom smala modellerna, dom har ju inget där från förut. Så sen när man har såna här byxor så blir de lite bredare men ack så snyggt för det :D Go kurvor :P

Fast även ni som är smala är ju såklart fina på ert sätt, och jag vet att vissa gärna skulle vilja ha lite mera kött på benen men inte får det. Men alla är fina ändå oberoende form och storlek :D

Men iaf.... Toppen:köpt för länge sen från only (hade den bara så att jag inte sku vara naken upptills), Byxorna: Gina Tricot, Bälte: oxå köpt för länge sen. Dom snygga skorna: DinSko



Klänning: Gina Tricot ( ber oxå om ursäkt för min myggätna ben, kanske it de snyggaste med prickiga ben ;P )



klänning: Gina Tricot

 

Sjalar: Gina Tricot



Huppari: Gina Tricot



Nya undisar: Gina Tricot

1. 2.   3.  4. 5.  6.  7.  8.  9.  10.  11.

1. Armband: H&M
2. Armband:H&M
3. Rosa nagellack: H&M
4. Svart ring: H&M
5. Vit ring: H&M
6. Min fina ( och DYRA) plånbok: Accessori
7. Ring med pärla: hitta den inne i säästö pörssi, haha ;)
8. Guld örhängen, kulor: Oxå i säästö pörssi
9. LOVE ring: Gina Tricot
10. Dödskalle ring: Gina Tricot
11. Rosett ring: Gina Tricot

Jaaa-aaa huhu sånt jäkla köpas igen ;) fast ändå it så farligt, nu skall jag ut och si hur det går med cykeln min :D

hejhej.

...

huhu, jag har stått heeela dagen och måla min cykel :P 11 for jag in till karis med milton, mamma och jim och 2 var vi kanske tillbaka och sen börja jag dirket, eller jaaaa jag had pappa att plocka i sär allt först så att det sku vara lättare att komma åt över allt och sen tvätta jag allt och skrapa bort fula limmbilder som Sam had satt dit :) men sen har jag bara måla och gjort fint. Förutom när jag for ett varv till mommos på grillfest och sen ut med milton :P Meeen efter det har jag sen bara måla allt utom sitsen,hjulen (fast innanför hjulen e nog rosa) och styrstången ROOSA :D så nu är den perfekt för utfärder, bara pappa plockar ihop den igen så ;)

inget annat har hänt i mitt liv idag så nu far jag och kolla på film och dricker cokis för jag är törstig som faaan, bye bye :)



Bastu <3

hej hej.

japp ni läser rätt jag skall till bastun, även fast det är 100 grader ute betyder det inte att man inte kan bada bastu :P Det är så skönt att bara sitta där inne med någo kallt att dricka till :)
Och efter det är det egoboost som gäller ;)
Det skall bli ansiktsmask, body peeling, raka benen, noppa ögonbrunen, fila fötterna, fixa naglarna, hårmask mm :) så skönt att ta hand om sig själv skall ni veta! Ibland måst man det, och jag har valt fredagar till sån dag. Eftersom jag ändå alltid badar bastu så tar jag i tu med allt annat som man inte orkar i veckan :D Efter en låång vecka är det skönt att pyssla om sig själv :)

Sen har jag även fått en "ny" cykel :P Jag har redan en super snygg jopo ;) Men nu fick jag även en annan. Sam cykla med den förut men han förstörd trampen på den så sen har den bara luggi i källaren :P Meeen nu har jag bett pappa fixa den och sen skall jag måla den ROOOSAAA :D så imorgon skall jag in till stan efter rosa färg så jag kan måla upp den gamla fina cykeln, sen är det bara att fixa luft i ringarna och jag är redo för cykel utfärd ;) Jag visar den noog sen åt ALLA ni som är nyfikna, hhihi. Men nu bastu, bye bye bitches :)



-

Alltså jag kommer aldrig på någo bra rubriker så ni får nöja er med sträck ;)

Godmorgon kan jag ju säga oxå, hehe jag vakna för ungefär 5min sen. Men vadå det är ju ledigt, lika bra att sova ut nu innan man skall börja stiga tidigt upp igen :P

Vad skall jag göra idag då?? jaa-aaa hörrni skulle jag det veta, iaf skall jag städa upp lite i rummet och dammsuga bort milton som ligger lite här och där. Sen skall jag väl bara ta det lungt, gå ut på länk och kanske ha turen att träffa nån viss person, hihiih ;) OCH NEJ IDA OM DU NU LÄSER DETTA, DET ÄR INTE JOHN :S HAN ÄR INGENTING FÖR MIG OCH DET KOMMER ALDRIG BLI NÅGOT, OKEJ??? :)

men men nu skall jag ta tummen ut från reven och äta något innan jag börjar städa :)  sen skall jag väl oxå gå ut och fota lite, det är så jäkla roligt :) ciao ciao


 hihi lite sudddig :P

-

Tjingeling alla :)

Jag har nog säkert slagi rekord med att inte skriva ett inlägg på lääänge ;) Men jag har varit så upptagen att det har varit svårt att ens hinna sitta ner och blogga :P Snart börjar skolan igen, inte så himla kul precis vill helst vara ledig men sen igen känner jag att det börjar vara dags att gå tillbaka och försöka bli lite smart ;) Man hinner ju ändå bara dit så kommer höstlov och jullov och allt möjligt, så är man ledig igen. Jag längtar lite i smyg till hösten faktiskt.... jag vet att jag kommer ha många som slår ihjäl mig nu när jag skrev sådär, men det är sant ;) Gud förbjude att vintern skall komma! Den kan vi bra hoppa över, jag vill inte ha någon kyla. Men en mysig höst får det gärna bli, med massor av snygga kläder och stoooora halsdukar att virra in sig i, gå på härliga långlänkar i det underbara fina vädret, massor av fina färger i naturen, plocka lingon och svamp i skogen ( jag har ALDRIG ännu fått älgflugor på mig :) så jag går gärna i skogen på hösten... heller jaaa iaf har jag då int märkt att dom har kommit på mig, så jag kan tyvärr inte dela med av allas klagomål på älgflugorna och hur äckligt det är i skogen på hösten eftersom jag inte fått uppleva de) <--- ta detta int som om jag sku vara en bitch och leka bäst av alla, utan det finns massor av ironi i det, så som mycket jag skriver (dock stämmer det att jag aldrig har fått dom på mig) så man skall ta det med en nypa salt ;)
Men nej jag kan nog gärna ta höst nu, dom här senaste dagarna har ändå påminnt mycket om hösten... ingen sol och massor av blåst och lite kallt har det också varit. Så för min del är sommarn över, jag har ingen lust att simma mera det är ändå bara kallt i vattnet nu, sola kan jag dock göra ännu ;) men okej det får väl nog lov att vara varma soliga dagar ännu en liten tid, riktigt ännu vill jag inte att sommarn far :) Men sen igen så kan nog hösten få knacka på om några veckor redan ;) Det skulle inte störa. JAG VILL HA EN MYSIG HÄRLIG HÖST NUUU, SOMMARN SUGER ÄNDÅ FÖR TILLFÄLLET!! men som sagt kan vi strycka vintern för detta år :)

men nu skall jag iaf mysa med en film denna fina kväll och sedan drömma om den fina hösten som kommer :) bye bye and sweet dreams <3



RSS 2.0