310311

Hejhej.

Imorgon är det redan 1:a april! Äntligen kan jag börja räkna ner dagarna till min födelsedag. Som är samma dag som vi skall iväg med hela gruppen italienare till helsingfors, dom får köpa massa fina presenter åt mig! :)... heller sen inte.
Men hörrni flickor och pojkar imorgon får man luras också så skall si hur mycket jag blir de imorgon.. kommer nog inte bli svårt att lura mig. OCH sen ännu viktigare (eftersom jag får kaka) är att MARIA fyller hela 18 imorgon GRATTIS BABE!

Och morgondages outfit är den som skulle på idag... eftersom jag hade körning så ville jag inte ha klackar på, som behövs när man har väldigt utsvängda byxor annors blir korta jag ännu kortare.
Så nu visst ni den nödvändiga infon.




Godnatt!

-

Idag har varit en dag med mycket att göra hela tiden.. jobbigt med såna dagar!

Jag var bl.a. till frissan idag och klippt topparna och färga utväxten, SOM JAG SA ATT JAG INTE SKULLE GÖRA -.-
Nu fick jag äta upp mina ord ;) Nej men jag orka inte med det mera, jag villd ha allt i samma färg.. Så vald jag att färga det ljust blont men nu är det fööör ljust enligt mig, jag tycker jag blir så blek och utan hår typ, för man sir ju de knappt :P Plus att det skiftar lite i gult där som utväxten var eftersom det var så mörkt så vill det ju bli gult första ggn, man måst färga flera ggr om man vill ha de ljust. MEN jag vill inte ;) Jag väntar rikit på att slippa och duscha mycket nu så att det slits bort lite igen så att det inte är så färgat och SER så färgat och konstgjort ut som nu :)
Men men det är små problem, jag skulle visa en bild till er också men kameran är inte laddad.. heller kamerona varken system heller digital. Så ni får vara utan bild, kan visa imorgon :)

Ni skulle ha fått outfit bild också men som sagt kameran=död
Men imorgon blir det väldigt VÄLDIGT utsvängda maghöga byxor med topp :) Mycket snyggt och väldigt 70-tals känsla över det hela som jag gillar. Plus att utsvängda byxor är hett hett hett nu i vår så mera såna byxor flickor små ;) Tänk er that 70s show!


Köpt!!

 

Denna fina sak kommer från H&M som säkert ingen har missat :P
Men visst är den ljuvlig?! Jag bara ÄLSKAR byxdressar som ni redan vet och denna är ju helt underbar! Gillar dom STORA utsvängda benen och färgen är så himla fin, lite annorlunda byxdress imellan. Som funkar fint till vardags men även när man vill klä upp sig till nån tillställning :)
Så denna är påväg hem till mig som bäst och lite annat fint också. Har ni tur lägger jag upp bilder på det andra också dock sen när jag har fått det!
Nu skall jag och sova... 3h sömn innan klockan ringer -.-
Men man är ju helt borta och absolut inte trött när klockan har gått fram en timma...
Men det är sen morgondagens bekymmer, godnatt.

Hemma igen




Kul kväll var det, skönt att äntligen ha kontakt med någon man har haft mycket skoj med engång i tiden!
Ser framemot flera trevliga kvällar :)
Nu är det något gott som gäller, är såå hungrig. Men ha en fortsatt trevlig lördagskväll alla!


Mintgrön



Visst är det fint med pastellfärg på naglarna? Detta mintgröna lacket köpte jag i somras, om jag minns rätt :)
Idag är det lördag ifall någon har missat och jag har bestämt mig för att hitta på något skoj!
Så nu hinner jag inte sitta här utan skall kleta på lite smink så att man it ser ut som ett spöke... see you later.


?

Vart far tiden egentligen? Imorgon har halva skolveckan fari igen... Och nu börjar man verkligen bli skoltrött! Man ork inte stiga upp på morgonen mera, man ork inte sitta på lektioner, och efter att ha varit över halva dagen med andra och umgåts så är man så jäkla trött att man ork inget annat efter det än bara ta det lugnt hemma och gå ut på länk. På veckoslutet jobbar man och det lilla man får ledigt så vill man bara SOVA! Gud ändå så sommarlovet är efterlängtar. Så man kanske börjar få krafter till att göra något, inte ha sånt jäkla fullspäckat schema med massor att göra och ingen fritid förutom det lilla man får så sover man ju bort.. -.-

Nejnej hörrni snart snart snaart är den ljuva sommaren här, visst då är det jobb som gäller men man har ju hela dagen sen ledigt och sommaren ger en energi till att träffa vänner och sola och bada :)

Nu är det tv:n som gäller och sedan sova och "försöka" stiga upp imorgon.
Här har ni outfiten för imorgon också...



Nu är det äntligen så "varmt" att jag tänker börja använda mina byxdressar med längre ben, det har man nog väntat på också!

Jeans shorts



Dessa fina shorts hitta jag när jag städa klädskåpet idag! Jag köpte dom i sommras från Monki :)
Och jag bara äälskar dom, så fint med midjehöga jeans shorts!! Men jag köpt dom tyvärr på sensommaren så jag hann inte ha dom så ofta innan det blev så kallt. Men nu är det vår så vem vet när jag dyker upp med dessa fina byxor och ett par tunna strumpbyxor ;)

Söndag

Äntligen en dag där jag inte har något att göra utan bara kan vara! Ingen studentskrivning att läsa på, inget jobb, inga måsten som att fara och träna heller något annat.. Jag skall fan i mig gå omkring i pyjamas hela dagen lång :)
Så idag har jag inget viktigt att skriva om (när har ja då...?) ingen outfit bild heller eftersom jag sa ju redan vad jag har på mig idag :P

Så ha en bra dag så hörs vi nån annan dag med ännu mer onödigt tal, bye bye

-




Anonym
om Läggdags:
Lägger du mycket tid ner på dina klädval? :)
Sjukt snyggt blir det i alla fall varje gång. Älskar din stil! :D


Svar: Tack så mycket :) Nej jag lägger faktiskt inte ner mycket tid på mina klädval, kanske många tror de men så är de inte ;) Jag kan fast sitta och kolla på tv och mitt i allt ploppar en outfit upp i huvudet och sedan prövar jag den och de är PERFEKT :D Hehe nej men pårikigt jag kan vara var som helst och göra och tänka på något heelt annat än vad jag skall ha på mig när jag mitt i allt får en bild av något som jag vill sätta på mig :) Och jag väljer alltid alla kläder kvällen före, så mycket lättare och man behöver inte stressa något på morgonen + att man har alltid chansen att hinna ändra något om man fixar de på kvällen!
Så mina klädval tar några sekunder, jag lever för att experimentera och klä mig på eget vis och vill alltid liiite fixa upp de, såklart ork man int hela tiden men oftast vill jag nog ha något lite annat på än ett par leggings och en topp :P Vilket just resulterar i att mina outfit kommer till mig mitt i allt, skulle aldrig ens orka stå flera timmar eller ens minuter och välja o pröva en massa kläder innan jag är nöjd!

Nu visst du det, tack för frågan! Fråga mera bara jag svarar gärna :D

Läggdags

Tjenixen alla.

Jag skall rikit just gå och lägga mig så att jag ork upp imorgon och ha sista skoldagen för denna vecka.
Herregud just var de ju fredag och nu är den här igen... Men det är bara skönt med fredagar så inga sura miner OCH det närmar sig min födelsedag heela tiden :D

Men hörrni jag tänkt ta och visa er mina 2 fina jumpsuites som jag fick hem för ca 2veckor sen. Alltså jag bara ääälskar jumpsuites vilket nog syns i gaderoben oxå eftersom de börjar bli ett paren såna nu o mer skall de bli!!! Korta som långa, så jäkla bekväma och man behöv int tänka på att va skall man ha till det när allt är i ett! Världens bästa klädesplagg ever made!! :)
Jag gillar ryggen på den svarta och knapparna o bande där fram.. och sedan den korta med det spexade mönstret. VÅGA ANVÄNDA MÖNSTER, sååå snyggt! :) Dessa två kommer från H&M. Där hittar man alltid fina och billiga jumpsuites!






WOW ni fick en outfit bild med mitt ansikte! Osminkat o allt, känn er stolta.
Hihi sir lite roligt ut på kinden med blixten ;)

och när jag nu engång stod där som ett fån så får ni även se outfiten som åker på imon....



Den fina lilla spetstoppen köpte jag för läänge sen men den har inte kommit till användning. Men nu när det börjar bli lite varmare så får den åka på. Fin fint är det!!

nu..GODNATT

HJÄLP

En dag kvar till studentskrivningen.... skjut mig nu snälla!!


-

Ibland är det helt sjukt hur saker och ting kan ändra på bara ett besök.. jag talar om mitt besök till Åbo på fredagen. Jag var 100% säker att jag ville bli frisör innan jag for dit, men när jag kom hem tillbaka så hade jag 2!! nya yrken som intressera. Och nu har jag suttit hela helgen med att fundera att vad skulle passa mig och vad skulle vara kul..
Och jag skulle såå vilja börja studera i Åbo men hittar ingen linje som känns 100. Och sedan lutar det sig mot Vasa också för där finns det en. Men det är ju så långt upp att flytta iväg med hund och grejer.
Japp ni läst rätt, MIN HUND MILTON! kommer ju såklart följa med när jag flyttar för visst är det ju lite allas när vi bor här men jag har köpt och träna honom så han e min från topp till tå och jag har inte hjärta att bara lämna honom sen heller!  

Sedan finns det några linjer på axxell som också skulle vara kul, men det känns lite att vad gör jag i gymnasiet nu då om jag skall dit....
Så får nu si vad fan det blir till sist ;) Men något underbart blir det och jag kan knappt vänta till den dagen då jag och Milton skall klara oss själv :O
Herregud hur fan skall jag ha råd med allt? Inte alla studerande som flyttar iväg med en stor hund som kräver tid och pengar, men jag kommer nog klara det också. Får skaffa nån rik åt mig bara ;)

lördagsläsning



Såhär går jag omkring hemma idag! Börjar få en liten putmage av allt godis jag har proppa i mig dom senaste dagarna, måst nog sluta äta mat nu och bli smal till stranden!!
Heller sen it... Vem fan vill frivilligt svälta sig? Såna som inte kan göra något åt att dom är smala så är ju såklart helt okej, och visst är det snyggt på vissa. Man kan ju inte hjälpa hur man ser ut men man skall fan inte svälta sig heller för att bli pinnsmal!! Jag trivs med mina extra kilon som håller mig varm på vinterna och kurvor ÄGER!!! :)

Ta detta inte fel, jag har inget emot folk som är smala OM DOM ÄR DET AV NATUREN HELLER ANNORS BARA GILLAR ATT HÅLLA SIG I FORM OCH GÖR DET PÅ ETT HÄLSOSAMT SÄTT. Folk kan inte hjälpa det att dom inte kan gå upp i vikt även fast dom skulle vilja och samma andra vägen. Men jag tycker det är så fel av unga flickor OCH POJKAR! som svälter sig för att ha vissa mått.. Jag syftar inte på någon viss person nu heller så utan talar allmänt för jag tycker att det är något vi alla skall undvika. Vi är alla fina på våra egna sätt. För hur kul är det att gå på stan och se att alla har likadan kropp som en själv?

Vi är alla redo för standen detta år och vi tränar oss till den med chips och läsk när vi känner för det, och skippar inte livets goda för att se ut som nån annan!!! :D

Nu biologi bye bye.

Studiebesök

Tjena hallo

Idag var vi fortsättare till Åbo på studiebesök och det var verkligen roligt måst jag säga och nödvändigt!! Jag fick en ny syn på vad jag vill fortsätta att studera med så man vet aldrig var jag hamnar efter gymnasiet :D Men det var även en krävande utbildning så som många utbildningar är, men lite utmaning är bara skoj!

Nu är det biologi som gäller och sedan skall jag bada bastu för hela slanten eftersom jag inte fick bada förra veckan (pga tattoon) när det var så kallt ännu till -.-

Skola igen

Jahapp då var det skola igen, tillika skall det bli skönt att komma in i samma system igen!
Men just nu borde jag sitta på geografi men jag har en sista körning idag innan jag skall med Maria till halkbanan så att jag far först till 9 till skolan idag, inte för att de stör mig precis ;)



Såhär ser jag ut idag, jaajaa bilden e sned igen... Men ni ser ju iaf :D Jag älskar mitt turkosa nagellack som jag köpte i sommras, såå fint!
Och den magkorta tröjan skall vi inte ens gå in på och it heller byxorna men dom är to die for! :) Vad jag skall ha för skor till det e ett stort problem just nu, men de löser sig väl kanske.

Nu måst jag sticka ciao ciao!

Våren är här!

Gud så underbart väder vi har nu alltså! Inget tvivel om saken att våren är här!!! Visst snön finns ännu men snart är den borta också. Gud så skönt :D




Såhär ser jag ut idag! Väldigt enkelt men ack så skön söndags outfit :)
Hehe bilden blev lite sned men allt kan man inte få.
Jag fick annors en anonym kommentar väfö jag aldrig visar ansiktet på outfit bilderna.. Men eeh det e ju just OUTFIT bild så mitt aniskte behövs inte visas då när det är kläderna som skall visas upp :) Även fast jag är fixad och har håret och sminket bra så visar jag ändå inte ansiktet när kläderna skall visas, nu koncentrerar ni er på kläderna när ansiktet e borta. Precis som ni skall göra när det e outfit bilder :D
Så nu visst ni det :)

Btw, som ni ser så syns min tatuering inte framifrån och inte från sidan heller om jag inte vrider på armen som på denna bild. Men bakifrån så syns den när jag har armen rak :) Precis så ville jag ha det så att inte den direkt syns när någon möter mig osv :)
Så den ligger alltså på sidan av armen in mot kroppen.

Jag fick även den här frågan att var exakt min tatuering är placerad på armen av samma anonyma person som undra om outfit bilderna. Den ville vara helt anonym så att inte kommentaren heller publicerars så okej för mig, här fick du dina svar. Hoppas du blev nöjd :)

?

Hejhej, jag skall inte skriva en lång novell denna gång utan jag undrar bara vem alla ni anonyma personer är? :)
Jag menar väfö skäms ni över att kommentera? Heller väfö vill ni it visa att ni gillar något?
Jag skriver it som ett surt inlägg nu utan undrar bara :) Jag blir jätte glad av att få höra era fina ord om den nya tatueringen så väfö kan ni då inte bara stå för de ni gillar/tkr om? :)
Om ni it vill att nån annan ser heller så, så skriv då att jag it skall publicera det så e de bra med det o bara ja som vet vem som sagt vad, då vet ingen annan eftersom ni verkar ha svårt att visa era känslor, heller vågar ni? Sätt gärna era namn då när ni kommenterar, jag kommer varken skratta heller hånflina åt er för att ni gillar något om/på mig och tyckta att jag e bättre än er, de finns saker som ja säkert gillar på/med er som jag också gärna kan säga om du kan engång. Svälj stoltheten och våga stå för vad ni kommenterar :D Jag vill gärna veta vem ni är så berätta gärna ni som kommentera anonymt, jag vet att ni alla finns här i karis ( en va faktiskt i hesa) så de e bara att säga :)
Så skriv vem ni är, jag publicerar it de men visa nu iaf att ni kan stå för de ni säger, de va ju ändå snällt.
Ni alla som vågar stå för att ni gillar fast vi it e bästisar precis skall ha massor med beröm :D
Så nu tar vi en utmaning, vem kan svälja stoltheten? fast vi it e "vänner" kan man ju säga snälla saker o visa de :)

Tack för er fina ord, ni är alla fina!!<3


hehe oki de blev novell iaf ;) men nu får ni berätta.

-

Tjenixen på er :) Kul att så många gillar den nya tattoon, är själv jätte nöjd med den inget jag ångrar precis ;) Idag var det flata skidning i oxberget med lågstadiet så då var det bussen dit kvart över 9 och var där enda till
kl.1
Så har just precis kommit hem, rikit skoj var det nog att följa med och kolla på små barnen som kämpa på :D

Nu resten av dagen skall jag bara ta det lugnt och läsa på biologi och fara på länk.
Imorgon kommer milton följa med till skolan också! Eftersom dom har pratat om hunden i något ämne ;) så var det en av eleverna som hade sin hund på onsdag och då var alla bara att KAN INTE MIIILTON KOMMA?? VI VILL SE HONOM!!
Så eeh japp det e väl bara att traska dit då ;) Som sagt tar det ju bara 5min ungefär så inga problem att ta med honom :)
Så får dom se en riktig hund dom också hehe ;)

Nej nu MAT<3


My new thing



Japp här har ni den andra finaste tattoon i stan en fin liten fjäder ;) Hähä nejnej men jag blev skiiiiit nöjd denna gång oxå!!!! Så fin så fin och passar perfekt på sidan av armen :D Tyvärr har jag svårt att sätta ner armen nu för det e lite ömt nu som bäst men men sånt får man ta :D Denna bild blev suddig nu osv ni får bättre bild sen när svullnaden ha lagt sig och jag har putsa upp ordentligt.
Jag tänkt faktiskt laga 2st nu när jag for! De had jag planera för länge sen och känd mig säker på båda två, men nu mot slutet så kunde jag inte riktigt bestämma att vad jag sen sist och slutligen skulle sätta där och de kan man ju tolka som att man inte är säker på om man vill heller it. Så jag var klok och vald att vänta tills jag känner precis som med stjärnorna och fjädern :D Troligtvis kommer jag fixa det inom kort eftersom jag redan har lite klart på vad det skall vara men jag vill vara 100% säker att de e just de som skall komma! Nu kände jag mig lite pressad att bestämma vilken som skall komma så det fick vara :)
Men fjäder är jag nöjd och jävligt säker på, men de e ju lite svårt att ändra nu oxå ;)

Sååå vad tycks gott folk? :)

RSS 2.0