280211

Jahapp då var det sista dagen i februari! Gud så skönt, idag var rikit vårstämning hela dagen och varmt som fään :) me like!!
Denna dag gick mycket snabbt och fan man blir ju lite rädd när man ser hur mycket dom där små barnen kan.. dom e ju nästan bättre än jag :O
Kanske jag skall byta klass och börja 1:an pånytt, de sku vara ganska chill noog :D

Hörrni pojkar och flickor imorgon slipper jag till PÅMINNE med skolan, de är dom som bjuder vilket betyder att SINDY SLIPPER GRATIS JEEE!! Nej men gud jag har inte varit i påminne på säkert 2år minst! Men det är så dåliga backor, man sitter ju mest i hissen -.-
Men imorgon skall jag fara med och lära såna som vill testa på snowboard för första gången, jag ha ju åka i 10 år så jag borde ju nog klara av att visa nån annan ;)
Dom skulle egentligen ha haft det för 2 veckor sen men det va ju kallt som fään så dom tog det nu istället och då slipper även jag med :D Jeee inte alla som slipper gratis och åka snowboard på flexveckan ^^

Nu är det länk som gäller och snart snart snaaaart fixas min tattoo, nu är det bara 2 dagar kvar!! :D




Jag just nu, trött efter en "jobbig" dag :)

-

Jee fick just veta att nu blir det på onsdag som tattoon skall göras :D:D:D tidigare var de ännu it klart vilken dag ååh gud så jag längtar :D:D
Annors så börjar flexveckan imorgon också och jag kommer jobba på Billnäs skolan tillsammans med 1:orna! :)
Jag vald inte vart jag skulle men tydligen behövde dom mest hjälp med dom hehe man kan ju undra varför ;)

Nej hörrni nu skall jag och svalka mig i duschen efter en skön länk med milton och jim. Hejhej alla :D




Min första men som sagt INTE DEN SISTA ;) Och på onsdag kommer en till liten fin sak :D gud så jag längtar!!

270211

Tjenixen!

Äääh jag är helt uppspelt just nu!! Om några dagar kommer jag att fixa min nya tattoo och jag kan knappt vänta längre!! Det kommer bli så snyggt att voi voi och på perfekta platsen ;) Jag har även klart vart mina andra skall vara. Jag skall ha en på foten och jag vet redan exakt vad det kommer vara.. EN TEXT :) Hellet njaa nu skall jag ju inte överdriva det tar ett tag innan jag lagar där och då kan de ha ändra men som bäst är det en text som skall där och den vet jag också vad är :D Men men det är sen, nu är det annat som gäller och ni skall så klart få veta var och vad direkt det är klart! :)

Nej nu är det mat ciao <3

Lördag







Hej hej, jag lova ju er att visa något smått av det som låg i paketet. Här har ni det! Första bilderna är på min helt underbara och sköna byxdress, gud jag dör lite när jag har den på. Vissa kallar det mormors gardiner men jag älskar mönstret och de känns så sommrigt. Jag kommer ha bruna gladiator skor till den i vår som kommer bli så snyggt!! :) Nu vill jag verkligen att det skall bli vår.
Dom andra bilderna är på min fina skjorta som tyvärr har ett sånt material att den blir skrynklig direkt -.-
Meen inte skall man sörja lite skrynkligt kan det vara :) Jag strök den igår och idag efter en natt fint vikt i skåpet så var den i behov av att strykas igen, men det fan kan den glömma!! Och sedan är leggingsarna nya, men de e inte så mycket att se precis :)
Sen kom det ännu två smycken och en tunika. Men dom orka jag inte ta bild på.

Nu skall jag på kaffe och pulkaåkning till tenala, ha de bra ciao ciao.

PS. Haha min röv ser ut som värsta JLo på den andra bilden ;) men vem vill inte ha en JLo röv liksom??! Synd bara att hälften av reven på bilden e tyg :( Jag som trodd jag had fåttt en så fin röv.


Fredag

Tjena hallo

Alla andra i lilla karis är troligtvis ute och festar som faan just nu och har det skoj medans jag ligger i sängen och bloggar jee.. Nej men allvarligt jag har noll feelis och orkar it göra något annat än att bara ligga här och sakta sakta börja sova :) Gud så trött jag är efter den hä veckan. Voi voi jobb varenda lilla dag och stessigt har det varit också. Skall bli så sköönt att slippa stiga upp imorgon :D
Meeen det positiva är att pengar har rullat in på kontot och ett paket hämta jag ut idag med fina kläder som jag tyvärr inte orkar visa nu. Kanske imorgon något smått :)

Men pengarna skall faktiskt inte gå till shopping utan till den sista räkningen till bilskolan, japp jag betalar de själv och lite skoj är det ju att veta att man lyckats samla ihop själv och inte alltid lita på att föräldrarna skall betala.. man blir ju faktiskt 18 så mamma skall nog inte behöva betala sånt.. om man inte klarar av att betala eget körkort så kan man lika bra ta cykeln enligt mig! Någon gång måst man klara sig på egna ben. Inte finns dom där heller när man e vuxen, visst man kan ju låna men sånt här skall man nog betala själv, ett steg närmare till vuxenlivet och vilken känsla man får av att ha samla ihop och kunna köpa en egen bil med egna pengar!
Och sedan då till att skriva teorin och uppkörningen har jag redan pengar och även till bilen faktiskt :) Meen jag fyller ju i april så de e länge kvar innan jag kör omkring men men inget sörjas inte. Sedan skall jag ännu på sommaren jobba ihop lite så jag har råd att ha igång biljäveln med bilskatt,försäkring,bensin osv osv ;) Oj gud kanske jag tar cykeln och shoppar istället, jee :D

Nej hörrni ännu ett låångt huvudlöst inlägg men men sånt får man ta, godnatt på er!


210211

Hej där. För de som har missat och inte läst kommentarerna så kan jag säga att jag har ny tatuering på gång! Och jag är såå jäkla glad att jag har tagit tid att fundera ut en ny igen, jag ÄLSKAR tatueringar och definitivit personliga sådana dvs såna som betyder något för mig, inte bara något jag har klåtta på mig :) Men OBSOBS jag vill inte ha kroppen täckt av dem, men jag har vissa platser där jag vill ha en och nu skall en till plats så sitt mästervärk :D
Men vad som kommer och var de kommer får ni icke veta förräns jag har de på mig ;) Meen troligtvis kommer det att fixas nu under sportlovet heller sen flexvecka. äääh jag kan knappt vänta, går och fixar de direkt ;) Fan så snyggt det kommer vara!! :D

Japp men nu måst jag sluta prata om det annors måst jag fixa de imorgon redan :D Sov gott alla fina!





Jag tänkt mig något i den här stilen! Vad säger ni stjärnteama runt hela kroppen?? Jag tror de blir en hit att sätta i ansiktet också... can´t wait!!!!

190211

Hej hej.

Igår var det gamlas dans och alla flickor var så vackra och alla pojkar så stiliga :) Och dansa kunde de också, men jag måst nog säga att den egna dansen var bäst! :D Haha guud så pojkarna såg bra ut när dom körde sina moves ;) (få inga snuskiga ideér nu, de va it så jag mena!!^^) Det var en riktigt trevlig kväll! Efter det var det pikku-penkkis fest och det var rikigt skit enligt mig.. eftersom jag var heelt slut och orka ingenting, men jag tänkt att jag ändå måddes komma och se. De andra hade hur trevligt som helst och visst var det ju en bra fest men jag orka ingenting vilket var tråkigt för min del.. och sedan had jag även 8h arbetsdag idag så det var inte riktigt så att jag ville festa loss heller. Men men vi tar det en annan gång :)

Nu har jag just suttit och klickat hem lite fina vår/sommarkläder och snart är det filmdags, ha det så bra!





Ååh denna bild får mig att längta ännu mer till sommaren! Att kunna åka omkring med milton i kusinens cadillac :) Som jag får själv köra denna sommar ;)

-



Glad vändag på er alla önskar jag och min lilla milton ;) Som så fint poserar åt er på bild med sitt ben i form av en ros. Klart milton skall få en lyxig vändag också, men jag har faktiskt inte köpt den åt honom, så bortskämd är jag inte med han :P Utan jag fick den, bara för att man e bäst liksom :D Men ni andra kan köpa den i matbutiken till era små voffsingar :)

Jag blev faktiskt helt chockad själv hur fint han satt och väntat att idioten a.k.a JAG skulle ta bilderna, sedan när man gav lov åt honom att gå så trippa han under bordet för att slippa bli på bild igen meeen det misslyckades:



Japp här har ni skönheten som är världens bästa, nu tv.

130211

Godmorgon på er, heller njaa jag har väl varit vaken en tid redan men ligger ännu i sängen med pyjamasen på och proppar i mig vindruvor namnam. Jag har inte så hemskt stora planer idag, kommer väl läsa lite biologi.. studentskrivningen är ju om några veckor :O Så det är nog dags att börja läsa nu :)

Igår var jag med mamma och bror och shoppa lite till iso omena i väntan på att pappas båt skulle komma i hamn. Tog två flugor i en smäll liksom, shopping och hämta hem pappa :)
Det blev faktiskt inte något mycket men lite hitta jag nog, här har ni det:




Jag har ju heeelt förälskat mig i haréms, morots, farfar-byxan.. Kärt barn har många namn. Och dessa fina fynda jag för 10e så jag var riktigt nöjd :) Även fast reven blir flera meter lång och bred och  framifrån blir man också lite de men dom e så härliga och såå otroligt sköna!
Sedan hitta jag den ljusrosa/beiga tröjan som är lite kortare i modellen, ännu ett plagg som kommer komma mycket av i sommar.
Och en helt vanlig vit bas långärmad som jag var i behov av. Och ännu en penal och nipple covers, men dom orka jag inte ta bild på. Nipple covers har jag länge redan behöva.. så bra när man har klänningar,toppar ja vad som helst där man inte vill använda BH osv!


-

Jag valde att ta bort förra inlägget. Personen tog kontakt själv och bad om ursäkt och visa sin mogna sida och det accepterar jag och uppskattar. Så nu glömmer vi det och går vidare :)

P.S. Jag skyllde inte allt på dig, sa bara att det var samma person som nu igen skrev den senare kommentaren. Dom andra har jag inte kolla så mycket på men denna känd jag igen direkt så då visste jag. Men jag vet att det bara inte var du. Men som sagt nu är det glömt du bad om förlåt och det uppskattar jag.

Mintgrön



Denna fina sak ligger nu hemma hos mig. Visst är den fin? Härlig mintgrön färg och helt underbar och även med en rosett bak på bikinibyxan. Jag beställde även den maghöga bikinibyxan, som kommer åtminnstone upp till navel. Vilket jag absolut älskar och verkligen kommer satsa denna sommar. Ni vet den där underbara 50-tals bikinibyxan som kommer upp till naveln, visst är det snyggt? Joo låga bikinin i all ära är väl snyggt oxå.. och gör ju inte reven hundra meter lång. Men jag älskar den här stilen och det blir så fint :)

Just det.

Kolla så fin present jag fick idag av mammas jobbkompis. Varför vet jag inte.. antar att det är för att jag är helt enkelt jävla bäst som förtjänar presenter varje dag ;) Nej nej men man måst ju vara omtyckt iaf. Den hänger så fint i fönstret :)



Läsaläsaläsa

Nu har jag suttit i 3h och övat på biologin.. denna gång var det lite mera efter som kursen har gått ut på att gå igenom alla böcker vilket betyder att alla böcker kommer vara med i provet på ett heller annat sätt -.-
Man kund ju nästan tro att det är studenten som skall skrivas imon redan.
Meen inga sura miner, biologi är mitt ämne och det är skoj så prima går det :)

Idag had jag även körning.. snart har man alla dom kursera undan också. Men guud så jag starta iväg dåligt idag alltså. Tate had stannat nere vid skolan i den där backen som man far upp till brankis med, ni vet. Japp det var ju en aningen halt idag att huhu, så jag satt ju och gasa som en tok och inget grepp hade jag och jag min mes våga inte släppa på kopplingen heller men till sist fick jag ge me så skutta den iväg sådär fint -.-
Nej huhu man skulle ha kunnat tro att det var första gången bakom ratten. Tur så gick allt annat bra sen nog och inga skuttningar mera utan så som det skall gå till när man kör iväg med bilen. Men men ibland måst man ju få visa att det sitter en kärring bakom ratten, hehe ^^

Nu mera biologi, jeeee



Lilla snuttis som njuter av vintern till fullo!! Upp på dom högsta snöhögarna skall han så han kan leka lite boss och vaka över gården :) Han kommer nog gråta blod nu igen när snön försvinner och sommaren kommer. Det kommer inte jag jag längtar som faaan nu, VARFÖR? Jooo för då får jag använda alla härliga sommarkläder igen!! Och så får jag gå i vår stora skog igen som tar mig så långt som till grantorp (bor i billnäs märk väl) om jag så vill, ingen liten mesig skog inte. Jag älskar att vara ute i skogen med milton springandes breve aah så ljuvligt.
Men snart så e sommaren här, just rasa all snö ner från taket att hela huset bokstavligen skaka så man trodd det var nån jordbävning heller något usch så äckligt, men man e ju van händer ju bara varje år.

Nej nu jävlar skall ja logga ut och sluta yra på här. Hejhej


Teori

Usch så tråkiga dom där teori-timmarna är i bilskolan.. Men tur så är det endast 3 ynkliga kvar, så jäkla skönt!
Idag har jag varit ledig hela dagen lika så igår, provveckan har nämligen börjat och jag hade endast 3 kurser denna period så det betyder en jäkla massa ledigt när provveckan är :) Men imorgon börjar den nog för mig också.. men med något så lätt som engelska så det blir en bra start, sedan på fredag har jag mitt favorit ämne som jag kommer skriva studenten i.. BIOLOGi. Och sedan sista på tisdag som tyvärr är tråkiga finskan.
Idag var det tacokväll hos Maria och det var sannerligen trevlig, lite skvaller och mycket skratt :D

Men men nu är det slut babblat, istället skall ni få en bild på morgondagens outfit--->



Enkelt, bekvämt och snyggt som fan. Sedan lite accesoarer till och det blir klockrent!

Och jag kan ju säga ännu engång eftersom de vill inte gå hem.. era åsikter och kommentarer rör mig inte i ryggen heller. Alla har sina egna stilar och vad dom gillar.. Min stil är ganska så växlande och det finns lite av varje i den. Och för att jag vågar och kan sticka ut på ett jävligt snyggt sätt så behöver ni inte vara avundsjuka utan gör något åt er sjävla istället. Jag kör min stil och går min väg och vågar vara lite annorlunda och inte som alla andra och jag kan och vet vad som är snyggt och jag tar ut det till fullo. Bara för att min stil rockar behöv inte ni bli sura. Alla gillar vad dom gillar och alla ser bra ut på sitt eget sätt. Jag varken skäms heller gömmer mig över min stil utan går rak i ryggen och jävligt stolt över att våga vara annorlunda och för att jag kan det där med att klä mig! Alla andra behöver inte gilla alla mina outfits.. vissa gillar inte det där med mönster denna sommar, JAG ÄLSKAR DET och vågar ha det och då e det min sak. Men jag älskar min stil och att den är så växlande.. jag stannar inte vid en stil bara. Och skaffa lika bra självförtroende över er så blir ni lite gladare kanske... ciao ciao bitches!

RSS 2.0