Pumpis

Jahapp idag var man och sola i pumpis hela dagen :) Det var lite kallt imellan när solen för i moln och det börja blåsa lite, men annors nog helt skönt. Där var vi i flera timmar och åt jordgubbar,vindruvor och äppel :P Till jordgubbarna hade jag såklart grädde. Vilket sandra envisade med att hon sku spruta med så det sluta ju med att jag had massor av grädde på handen, voi voi vet ni. Sen kom oxå madde och bamse förbi ett varv, dom var på lång länk :P
Och efter det så kom de någo ryssungar dit såå tusan att nej huhu. Dom var i lågstadieåldern och dom höll på att ha någon jumpa där. Så dom had springtävling rakt framför oss. Bara för att dom var så nyfikna, dom kund it sluta glo.. Men vem kan liksom, hehe ;)
Nej skämt o sido. Men det var liksom sååå nödvändigt att ha det målet precis framför oss. Så det kom ju ryssar springandes hela tidn, tack och lov att dom for till sist.
Men men här kommer bilder :)


Nej fan hörrni, ni får bilder imon istället. Dator vägrar samarbeta med mig nu så jag ork it strida med den :P
Trevlig kväll/natt ciao :)


<3

Idag har jag varit i pumpis med sandra och öva i hissa i gräset, medans solen värmde benen :D Imon om det är fint väder sticker man dit och sola igen. Det är så skönt där ute på lilla ön :) Men därimot så fastna det inte så myki hissa i mitt huvu, hihi ooops :) Men imon behöver jag int öva på något prov för jag är ledig på tisdag. Så jag kan bara ligga och njuta med jordgubbar :)

OCH VET NI VAD???? Min dator funkar igen jeeeeeeee :D:D:D:D Så nu skall jag visa lite bilder till er :)





Där had ni det :D Skoj had vi i solen, hoppas de e fint väder imon så man kan fara dit och ta sol :D:D


Här kommer bilderna från igår när vi skulle fara med cadillacen.
Den första bilden är på ett bröllop som pappa och jim var på dagen. Dom körd nämligen brudparet med cadillacen till hästö. Därför had vi den till låns av rogge :D

 <-- det är jim som sitter i bilen ;)

<-- brudparet. hihi jim var med för den skullen att han skulle hålla upp dörren för brudparet. Han tjäna 20e bara för det ;)


 
hihi jag och nuttis innan vi for :)


NU skall jag försöka lära mig lite hissa. usch så jobbigt... heippa hej

:(

Fyy fan jag har hissa prov imon och det kmr gå så jäkla skit alltså.. Jag hatar att läsa hissa det är int någo roligt alls det var roligt ännu när jag gick i lågstadiet men nu fan är man bara trött på allt som har med världskriget att göra. Och man tycker ju att efter att ha hört samma sak i 6 år att man borde kunna det utan att läsa. Haha noup inte när det gäller mig iaf :D Jag kan ingenting... det kmr inte gå bra imon alltså. Men jag hoppas jag får en 5:a så jag är godkänd, men det redan är ganska myki att hoppas på :D Men jag skall pina sandra lite genom att hjälpa mig, hon kan ju hissa så det borde ju bli bra :D Egentligen kanske man sku fråga ville han e ju sånt "proffs" uhum uhum... men det sku ja it ens om ja fick betalt :D hihi.
Nej hörrni nu skall jag ut och sola istället... det kanske hjälper mig att komma ihåg, vem vet. ciao på er :)




minnen minnen :)

-

Jag har haft en lugn och skön lördag idag. Först hjälpt jag mamma med hennes hallon buskar ;) sen kom jag in och fixa rabarberpaj och efter det for vi ut och åka med cadillac :D:D:D sååå jäkla skoj alltså. Jag och milton had hela baksätet för oss själva :D vi for typ halv 7 och kom hem för 5min sen. Såå det var ganska myki köras :) Det är min kusins (rogge) bil. Han äääälskar amerikanska bilar, heller allt som kommer från amerika skall man säga ;) För inte allt för lång tid sen så klädd han sig rikit så som man klädd sig i amerika på Elvis tid kan man säga haha, med backslick ocg grejjer ;)
Han hade en ljusblå cadillac förut, den här är gul :) Men jag visar bilder nån annan dag. Min dator funkar it nu :( så jag är på sams, så inga bilder idag :D



Nu skall jag äta jordgubbar OCH rabarberpaj, nomnom ciao.

Mys

Så skönt med bastu,hårinpackning,ansiktsmask och body scrub :) Nu är jag redo för att krypa ner i sängen och sooova gott när man äntligen får sova länge :) Men först skall jag nog kolla film, undra om det kommer något bra på tv:n. Annors får det bli dvd :) Men ciao bitches, hörs när jag vill<3




-

Skönt med ledighet :) Nu har jag bar tre prov kvar :S Vilket 2 av dom är absolut dom värsta proven jag vet... orka läsa. Men sen så är det ju avslutning och sommarlov, kanske jag kan bita ihop liiite till :)
Idag var jag hemma halv 12 typ och sen var det ut med milton en sväng och vi träffa på en likadan bernersennen hund :P Fast det var en gullig lite flickvalp, bara 3mån. Men satan så lite den va :D Herregud när milton var 3mån var han stoooor och tjock, hehe oki kanske it sååå stor men större och inte en liten spinkis som den, hon had hälften av miltons tasstorlek och liiitet liitet huvud. Fast milton är ju extra stor oxå, han har ju en belgisk pappa ;) Så han är större än finska bernersennen hundar :D Men söt och fin var hon och busig :D Sen har jag varit duktig och dammsugit huset och byt lakan i sängen. NU är det marias lakan som jag har. Så tack för det :D Det är såååå jäkla svalt och skönt, tackis tackis :D

Nu jäklar skall jag ta det lugnt i soffan en stund, har stessat tillräckligt för idag :D




8veckor :) Och hon var 3mån och mindre än han e här :O hihi min bebis :)

:)




Zara: joo jag vet det var it rätt heller att skriva här på bloggen om dig men jag var lika fittiger och orka it med allt gnäll.Jag sku o ha kunna betett mig på ett annat sätt så som du oxå sa att du sku ha kunna. Så nu glömmer vi här och tar de i skolan istället. Sök opp mig när du kmr, så jag vet när du är i skolan så talar vi ut allt. Btw jag bad inte om att bli vänner heller lära känna varann. Jag tyckt de va en bra sak som Anna så, och att det sku va bättre än att strida. Men så länge det löser sig så e allt bra. Men vänner är ju samma som att it strida o att man kan va i samma skola utan att hoppa på varann typ :P Men vi talar i skolan... NU var de slut med skrivas här.. Jag tar bort dom andra inläggen oxå. Du visa dig mogen så det kan även jag.

.




anonym
om -:
Varför är du så dum att du skriver alla kommetarer själv,tror du pårikit att man är så dum att man inte skulle märka det?


svar: Ge opp nu sen!! Vem är du då lilla anonyma person som inte vågar säga vem du är? Känner du dig utanför och måst strida? Gör det men nån annan istället tack. Jag ork it bry mig mera. Okej?? Bra...
En sak skall du ha klart för dig... Jag har aldri kommentera här o kmr aldri att göra. Jo visst men det är ju för att jag svarar till andras kommentarer. Men då står mitt namn med. Men jag har aldri kommentera anonymt här och tänker inte göra det heller. Det är andra som gör det och it ja. gick de hem??
Av alla över 100pers så är det nog vissa som har en egen åsikt och som skriver hit. Och som jag har sagt gillar ja it anonyma personer så jag tänker it sitta o kommentera anonymt på min egen blogg. Sluta gnälla på allt. Säg va ja ha gjort dig??!!

-



Detta kom med hem idag :)
Toppen: Vero moda 16.95
Shorts: Only 21.95
Klänning: Vero moda 24.95

Nu skall jag läsa engelska och proppa i mig cokis :D Nami nami. Ciao till alla bitches där ute ;)

<3

Thihi nu var alla mina "normala" skoladagar över :) Imorgon börjar sista provveckan, vilket betyder 2h skola per dag och sedan hem igen. Och nästa veckas fredag är det någon jäkla picknick på ängen så då är det inte heller nån normal skoldag och sen på lördag är det AVSLUTNING!!! Så jäkla skönt, sommarlovet börjar om 1 vecka :D Fast visserligen skall jag jobba men det är ju nästan som att vara ledig, jag slipper läxor, uppsatser, prov och mycket mer.. heeeelt underbart :D Idag skall jag öva tyska ord, mitt första prov är nämligen det, men jag orkar inte öva till något bra vitsord. Så länge jag är godkänd är jag nöjd. Jag har typ tagit lite ledigt redan, mitt sommarlov har börjat :D

Idag var jag inte ens i skolan ;) Jag var till läkaren där han tog MASSOR av blod från mig :S Jag blev helt illamående och yr så han sa att det ät bäst att gå hem och vila. Det kan finnas en risk att du svimnar om du anstränger dig något mycket nu. Så jag for hem och vila och skolan sket jag i ;)

Nej hörrni plikten kallar.. Hörs när jag har tid och vill :D



Jordgubbar



Mums säger jag :D Idag hade jag jobb från 8-2 och sedan när jag sluta så köpte jag jordgubbar :D Som jag satt och myste här hemma med, först på dagen tog jag lite grädde till men nu på kvällen efter kvällslänken så njöt jag med vaniljglass till jordgubbarna :D Heeelt underbart gott och man kan helt klart säga att jag frossa i mig jurdgubbar idag, hehe ;) Men måste ju passa på nu när det är sommar.
Jag har ju varit ensam hela dagen idag, om inte räknar med hunden och katten :P
Mamma och pappa är med motorcykeln till Åland med ett par andra typer, jim är övernatt hos en kompis i Hangö och Sam är i Nagu med Ida :) Så gissa om jag har haft en skön dag. Imorgon kommer alla hem igen, förutom Sam han far ju till armén :P Men jag har hela dagen på mig att vara ensam innan alla är hemma igen så jag skall passa på att njuta.

Nej hörrni nu skall jag fortsätta mysa här hemma med lite film och..... JORDGUBBAR I just love them :D

Btw, ni kanske märker att dom få ggr som jag skriver nya inlägg hit så är det alltid mitt i natten typ ;) Men det är bara för att jag helt enkelt inte har tid på dagarna eller kvällarna för den delen att sitta och skriva på datorn ;) Såhär sent har jag först tid att vara på datorn men som det skulle ha någon betydelse när jag skriver, bara jag skriver heller hur?? :)

Jaaajaaa höres en annan dag/natt ciao :)

PICS

Nu jävlar skall ni få se på blommor :D Jag och maria tog sååå jäkla många bilder i den bottaniska trädgården på alla jävla blommor som var där inne.. Varför kan ni ju undra, JO FÖR ATT DET ÄR SKOJ :D

Vår dag i Åbo :)


 
(hihi smygfoto på Sandra ;) det finns en del :D)






Outfiten:

Rocken: Gina tricot
Linnet: Gina tricot
Byxorna: Pojkväns byxor från Vero moda som jag har klippt till shorts
Väskan: Pieces accessories
skor: converse


Jahapp nu har jag dränkt är i bilder, hehe så nu kan ni sitta och stirra på dom i några timmar :)
Ignorera miffot på alla bilder sen (alltså jag) fula miner görs på vissa, håret flyger på andra, solen i ansiktet på några som gör fula skuggor i ansiktet, men hej det bjuder jag på :D


Visst tog jag lite bilder i Åbo slott oxå, men det var inte lika skoj att fota där... men här är några.

 <-- Kolla noga så ser ni att det är hund tassmärken på vägen :) Tydligen var det för att underhålla barnen (dom ligger nämligen i barnrummet)

 <-- Fängelsehåla 8 meter djup, fångarna hissades ner med rep.

 <-- Åbo domkyrka.

Jasså jasså nu ork jag inte lägga upp flera bilder, men någo säger mig att det räcker nog till ;)
Ni har redan tröttna på bilderna efter dom 5 första, eller hur?? :D
Nu skall jag och sova, jobb imorgon kl.8. Dags att sova då kanske ;) Tack och godnatt.

--

Svar iaf till den anonyma... Pengar får jag från jobb t.ex. jag får 10e varje fredag för att jag dammsugar, japp här gör jag faktiskt mina sysslor :P Sedan har jag fyllt år för bara några veckor sedan där jag fick massor av pengar. Och sedan har jag jobbat annors också som jag har sparat på mitt konto och på bara 1 månad har jag ju 40e tack vare min "veckopeng" och sedan så får jag alltid lite pengar av mina föräldrar när jag far och shoppa.
Jag kan visa bilden på Harems byxorna imorgon orkar inte nu.


Tack för kommenteren iaf. Önskar bara ni kan stå för er själva om ni engång kommentera, då vet jag ju iaf vem jag svarar till :)
Men men nu fick du svar. Fortsätt fråga bara jag svarar nog bara ni respekterar de jag ber om ;)
Tack och godnatt.


Åbo

Jeejee idag starta bussen kl. 8.00 och sedan bar det av till ÅBO.
Vi gick till den bottansika trädgården och Åbo slott (båda ställena har jag besökt flera ggr, men värför inte göra det igen) :) Efter att vi hade kolla in det så var det fritid som jag och maria spendera genom att äta hamburgare och glass ( nyttiga till tusen skall ni veta) :D Alla andra spendera fritiden med att shoppa, men jag var ju på lördag och shoppa så jag hade inget behov av att göra det idag. Kan ni tänka är att jag faktiskt inte behövde något idag, jee till mig :D
Istället åt jag mig fet på smaskigheter ^^
Sedan var det bara bussen tillbaka till karis igen och hem och slappa, hehe efter en mycket varm dag :P

Bussen resan var riktigt skojig jag och maria hade livliga disskutioner om min tatuering, färstingar,fästingsmedel,hundarna, kläder, bilar jaaaa allt egentligen :D Trevligt var det iaf.. Bilder har jag så tusan också men jag orkar inte lägga upp dom idag. Det får bli imorgon men var beredda på MASSOR av bilder ^^

jaajaa godnatt på er nu, skriver imorgon istället :P



!!!!

kännerej om SVAR PÅ TAL.:
hu vet du att du känner alla som läser din blogg?




svar på denna fråga: Vem fan ha sagt att jag känner alla som läser min blogg??? Av alla 70-100pers som läser den så känner jag till bara 2 stycken.. dom andra har jag ingen jävla aning om.
De jag försökte komma fram till är varför typer kommenterar anonymt och vem dom är isåfall. Likaså vem du nu är... men jag har aldrig sagt att jag vet vilka som kommenterar.. det ända är att jag TROR jag vet vem det är för det har hänt engång förut att någon har använt en annan persons namn när den kommentera och då VISSTE jag vem det var. Men inte denna gång. Jag har inte anklaga någon heller sagt att det är den person osv. Så jag har ingen aning vad du undrar det för. Tack och hej.

Just för att jag inte känner till vilka som läser så är det ju roligare att ni säger vem ni är när ni kommenterar :) Kul att se vem som egentligen läser min blogg :P

SVAR PÅ TAL.

Anonym om SOMMAR <3:
kan du sätta på dej dom dä Harems byxorna o fota? vill se hu dom ser ut :) o hu får du pengar till att shopping? :) kiva blogg!


svar: Alltså om man engång kommenterar här så kan man ju skriva sitt namn oxå, det är så onödigt att hålla på vara anonym när jag ändå vet vem det är. Men men skall du ha svar på denna fråga så vill jag veta vem du är först :) Känns lite wierd att hålla på tala och svara till folk man inte vet namnet på :)
Men tack iaf.



UPPDATERING: En sak är ju ganska klar sen. Det hjälper ju inte att skriva någon annans namn hit och lossas vara den för jag frågar ju av den personen sen om det stämmer. Och denna gång så var det inte lotta som har kommentera likaså som det inte var Lollo som hade skrivit en kommentar för länge sen. Och då visst jag vem det var så om det är samma person igen som inte vågar stå för sig själv utan skriver andras namn så kan du ju skita i att kommentera. För skriver du någon annans namn så kollar jag ju upp med den (eftersom du inte skriver med bloggadressen som dom oftast gör, så är det ganska tydligt att det inte är den personen) och hittills har det inte varit dom personerna som har kommenterat. De är ju inget farligt att skriva ditt eget namn eftersom det inte är någon elak kommentar. Men jag är trött på att hålla på svara till anonyma personer. Jag har ju ingen aning vem jag svarar till då,varför skall jag bry mig om att svara till dig när du inte vågar säga vem du är. Skulle du själv hålla på svara och visa upp bilder som anonyma personer ber om?? Visserligen är det ju inga farliga bilder precis som du vill att jag visar ;) Men iaf. Så vill man veta något så är det bara att fråga. Jag svarar nog, men jag svarar till dom som vågar visa att det är DOM SJÄLVA som har frågat. Så när du vågar komma fram och säga vem du är (vad skäms du för?) så svarar jag mer än gärna på din kommentar :)
Själv om jag kommenterar någons blogg så skriver jag namn (oftast också andresse) för varför skall man inte skriva om man engång undrar över något heller har något att säga. Men tack iaf att du kommenatera det är kul. Önskar bara du vågar stå för det själv. Tack och hej.

SOMMAR <3

Guuuud så härligt att sommaren äntligen är HÄR :D
Idag har jag solat och annors bara lata mig ;)

Just det, jag var och shoppa igår till Helsingfors :D Hitta så jäkla mycket snyggt alltså :D
T.ex. min fina spetsklänning som jag ville ha i sverige redan när jag var där i Februari typ :)
Och nu köpt jag den äntligen, den kommer jag ha på avslutningen.
Jag börja dagen igår med jobb klockan 6 på morgon, efter endast 2h sömn :/
Sedan sluta jag 12 och tog Ekenäs tåget till karis för att fara med 1:ans tåg till hesa. Stressig dag :P
Sedan hem igen halv 8 och var äntligen hemma typ 9 tiden och slapp i bastun och sen och sova ;)

Men iaf, detta kom med hem igår.

1.  2.


3.  4.


5.  6.



7.  8.


9.  10.


11.  12.


13.


1. En helt vanlig skjorta som kommer från Indiska.
2. Fina virkade ballerinor från BIANCO.
3. En helt vanlig svart kjol (har en i lila oxå från tidigare) kommer från H&M.
4. Mina fina och SKÖNA!!! Harems byxor som kommer från KappAhl.
5. En rosa kort T-skjorta från Gina tricot.
6. Fina bustiern från Lindex.
7. Sedan har vi min spetskläning som jag kommer ha på avslutningen :D Från Gina tricot.
8. En persika färgad over size skjorta från Gina tricot. (den ser lite sabbig ut på bilden, men är mycket bättre i verkligheten :P)
9. Rosa spets body från Gina tricot.
10. Stoor fin Scarf från Gina tricot.
11. Baddräkt från KappAhl. Jag älskar den ^^ Den är lite sådär gammaldags. Typ en sån som min mommo hade när hon var ung ;) Och den är bara såå snygg, jag älskar kläder som har lite 50,60-tals känsla över sig. Så snyggt ;)
12. Bikini från H&M. Snygg snyggare snyggast :D Så fint med zebra mönster :P
13. Och till sista lite underbyxor från Gina tricot. Dom har så jäkla snygga underkläder där att det inte är sant :)

Allt detta gick på 255 euro. Men det var det heeelt klart värt ;)

Jag ber om ursäkt för den dåliga kvaliten på bilderna, allt ser dessutom mycket bättre ut i verkligenheten och när dom är på och inte bara hänger ;) men så är det ju alltid typ. Nåja nu skall jag proppa i mig popcorn och cokis :D
Gör mig redo för stranden liksom.... Ciao bitches<3

Dresscode :)

Imorgon ser jag ut såhär... Kanske, kan ändras ännu beror på vädret :P






Mysigt och enkelt :) Orka krångla till det så mycket på en tisdag ^^
Nu är det tack och hej film väntar :)


<3

Sitter som bäst hemma, jag har 3h håltimma så jag orka inte vara i skolan :P
Men jag skall tillbaka igen klockan 1 och ha psykka och klockan 3 så skall jag skriva matta prov :S


Detta hann jag köpa innan jag kom hem, hehe ;)




Nya solglasögon :) Dom här kosta bara 14.95e :D



Blått fint nagellack :) 3e.



Skit snygga armband :) 12.95e
och detta lilla smala längst under hörde inte till dom andra så det kosta 5.95e

OCH denna fina väska har mommo köpt till mig :DD Den var på köksbordet när jag kom hem och en lapp där mommo hälsa att de var från henne (och moffa ;)) Sååå jäkla snällt, för jag prata igår om att jag vill ha en ny svart väska som är ganska stor så idag köpt mommo en åt mig... Min fina underbara mommo, och moffa är lika underbar :D ;)




Men det finns bara en sak som jag oroar mig över nu, jag tror det är likadan som maria har. Som jag såg idag :(
Men vad kan jag göra åt de att vi har lika, inte tänker jag lämna tillbaka den iaf för den är så fin :D Så tack snälla mommo och moffa ni är bäst :D Jag såg den även inne i cannys idag så jag vet att den kosta 34.95e. Så ingen billig väska precis :)


Nu skall jag äta något, är sååå jäkla hungrig sen skall jag tillbaka till skolan så småningom... Men de är bara en timma kvar, förutom provet sen slipper jag hem igen och SOVA ;) Ciao bitches<3

Sunday

Idag har jag haft en lugn och skön dag. Fixa mat till mamma och sedan på kaffe till mommo och till sist ut på en skön länk med milton :)
Imorgon är det skola igen :S Jag var ju ledig hela förra veckan så det blir nog jobbigt att gå till skolan igen...
Men snart är det sommarlov, bara att bita ihop dom är sista veckorna :)

NU fortsätter kvällen med ansiktsmask och matematik :) Jeeee eller sen inte, men jag har prov imorgon så man måste väl läsa lite iaf...

Puss och hej.




sexigt värre ;)

Saturday



Hej hej på er, imorgon är det morsdag ifall ni inte visst ;) Och idag var jag tidigt uppe och for in till stan och köpte presant till mami. Jaaajaaa jag vet lite i sista minuten :D Men men hon får ju iaf :P Jag köpte även ett smyckeställ och p-piller( jau nödvändig info ) Men nu skall jag kasta på träningsskorna och gå ut med milton, nice väder eller sen inte.... Hörs senare.

00.54

Egentligen borde jag vara och sova redan för jag skall tidigt upp imorgon. Heller jaaa tidigt och tidigt, men det är tidigt för mig ;)
Idag var jag ju och shoppa loss i karis. Jag köpte även ett par jogging skor och ett par shorts. Men jag har inte orka ta bild på dom :)
Ett par jogging skor har jag behöva nu ända sen jag gick på 6:an och då var dom för små redan... Så jag har använt mammas i alla dessa år. Bara för att jag själv har varit så lat att fara och köpa nya :) Men idag köpt mamma ett par åt mig äntligen och jag äälskar dom. SÅ sköna att huhu ;) och sen är dom vita och ljusblå fina fina fina :D

Imorgon skall jag in till karis igen, fast denna gång får milton följa med ^^
egentligen skulle jag ta han idag också men när jag skulle springa i butiker så had han skönare på gården än att vara fast i nån stolpe utanför en butik :)
Men imorgon skall jag fika med sandra så då kan han följa med, uteservering är så jääkla skönt. Att bara sitta i solen och slappa med en latte och fint sällskap kan de bli bättre?? :)

Nej nu skall jag kolla lite film och äta mig fet på chips, mums mums. Ciao på er hörs imorgon :)


Aj!



Hur i hela *piiip* har jag lyckats få ett blåmärke på min knog?? det tar jätte sjukt. Och neeeej jag lovar jag har inte slagit någon :D

<3<3

Ååh vad jag älskar shopping ^^
Detta köpte jag hem idag :P




Detta kommer secondhand butiken :) Kavajen (dålig bild, mycket snyggar i verkligheten) kosta 5e. Den är lång och stor och underbar precis som jag vill att mina kavajer skall vara ^^

Den stora kassen kosta 8e, jag älskar gameldags väskor och den här var bara föör snygg :)

Den lilla väskan kosta 2e, fast eftersom de e VERSACE så var den nog liiite dyrare från början. Visst är det härligt att kunna fynda dyra märkes saker :D Speciellt när vi vanliga dödliga inte har råd att betala flera hundra euro för en liten väska ;)





Detta shoppa jag i cannys :)

Tröjan är stor och härlig och av märket vero moda och kosta 16.95e

Sedan köpte jag en ny helt vanlig vit topp av märket vero moda också och kosta 10.95e

Den turkos/orange scarfen kosta 9.95e

Byxorna av märket Only kosta 24.95e (men jag funderar på om jag skall lämna tillbaka dom, har inte bestämt mig ännu)

Sedan fick jag denna fina tygkass på köpet, fin va?? ^^




Sedan blev det lite smink också och en ögonbryns noppare som jag kallar det ;) allt smink tillsammans blev 53.95e.
Orka inte räkna upp allt skillt för sig denna gång :)


 såhär fint är det nya gröna nagellacket ^^

:)

Jee min dator funkar igen ^^
Den stärva tack och lov bara en liten stund, fick någo stärv. Men nu funkar den som vanligt igen. Men snart far den väl igen, får hoppas att den inte gör de ;)

Kolla så fina orkideér jag fick till min födelsedag.. Undra bara hur länge jag kommer ha dom i liv. Jag brukar vara dålig på att vattna mina blommar :) Men dom här skall ju inte ha så mycket vatten så de är ju perfekt åt mig :D
Jag ÄLSkAR orkideér :) Absolut min favvo blomma ;)


Älskar dom vilken färg dom än har, alla är fina ;)
Den hel vita fick jag av mommo och moffa, den andra av Anki (min kusins flickvän,hon är florist ^^)


:(

Min dator har någo fel :(
Den vägrar att komma på och de går inte att flytta pilen någonstans så ja kan it göra någo på den, så jag hamnar vara på Sams. Men den igen har någo fel med tangenterna jag skriver typ 2 ord sen tar de 15sek innan jag kan skriva mera för de stannar helt opp och man kan it skriva någo alls :(

Nu ork ja it sitta här med våra skit datorer som int kan funka, iställe ska ja äta plättar med äppelmos så jäkla gott :D
Och klockan 6 skall jag ut och gå med milton och Ida och hennes hund, de ska bli skoj :)

Jag skriver mera sen om min dator funkar! Ciao



<3

Så jäkla snäll vän jag har ^^
Jag gnälld igår om att jag var så jäkla sugen på chips (jaaa matvraket nummer 1 ), men jag är sjuk ännu så ja orkar it gå själv in till karis. Men vem står inte bakom dörren idag då med en chips påse i handen :D Tack så mycket sandra du är bara föööör snäll och bäst ;) :D <3

Tjoho

De va några dagar sen ja skrev här på bloggen nu ^^
Men jag har inte haft något att skriva om eftersom de inte har hänt ett skit i mitt liv :(
Nej men jag har bara luggit hemma sjuk... vilken överraskning liksom. Jag är ju sjuk nu typ hela tiden.
Som på fredag t.ex. så gick ja och la mig klockan 2 på natten och vakna först klockan 9 på lördag kväll!! :O de var liksom 19h sömn :O:O:O. Och nej ja vakna inte en ända gång under hela lördagen, så jag sov bort en hel dag. Lite hemskt om man tänker efter de va ju som om ja sku ha varit drogad heller något... ;)
Nåjaa nu skall jag kolla film och försöka bli frisk.. så jäkla tråkigt att va sjuk.

Men något kul finns de oxå i de hela och de e att jag är ledig hela veckan :D För lärarna är permiterade ;) Så ingen skola på hela veckan jee ^^

Godnatt, ja ska försöka bli bättre på att blogga, hehe ;)


RSS 2.0