Uhum??...



Först ville jag ha antingen mina sandaler eller ballerinor på imorgon. Men om det är lika skit väder som idag så åker nog mina fina converse på ^^

Hiihih jag hade mina andra sandaler på idag redan, det var inte något kallt om fötterna men det kändes lite konstigt att ha sandaler på i detta dåliga regn väder ^^
Men jag kommer börja använda sandalerna redan MEN BARA OM det är sol och fint. Så får hoppas på det imorgon annors så åker conversen på ;)


outfit



Det här blir det imorgon, orka it satsa något för det är fredag :D Klär mig bättre till kvällen sen ;)

Olalalaa



Jag måste ju vara omtyckt iaf ^^ 
Detta är inte allt jag har, utan detta är pengarna jag fick av mommo och moffa,faffa och fammmo bara för idag :P
Men jag har någo på 300e nu kanske i plånboken så jag skall nog och shoppa vilt här någon dag :D

Svar på tal

Anonym om 17 fucking år:
Hur skall du fira vappen? :D

Svar: Jag skall grilla,supa och ha skoj men vänner och andra skojiga människor :) Blir en ordentlig hangover följande dag,hehe ;)


Hur skall du själv fira?? Och hur skall ni andra fira vappen? :)

Äntligen <3

Jag fick min nya telefon idag :)



Så fin så fin så fin ;)


17 fucking år

Jeee då var dagen här, jag fyller hela 17 år idag :D Jeee på mig. Nu är det bara 1 år kvar till 18 :P
Kan knappt vänta :P Jäklar så det skall festas nu på veckoslutet, fira mig och sedan vappen :)




Till mig ^^

...

Usch och fy. Såklart har ja luggit sjuk hemma igen, gud så jag har varit mycket sjuk nu på senaste tiden.. Men imorgon skall jag tvinga mig själv till skolan ^^ och jag får även min telefon imorgon och sedan på torsdag fyller jag och fredag är det vappen så det kommer vara mycket att göra nu på slutet av veckan :) Men skoj skall allt bli :)
Nu har jag inget mer att skriva, för jag har ju bara luggit hemma så det har inte hänt något skoj heller intressant, sköt om er nu bitches så hörs vi imon :)

Mysiga söndagar

Idag har jag mest tagit det lugnt, tvätta scootern och varit på länk med mamma och hunden. Men fan så sjukt jag har i halsen :( fick det redan på fredag.. ÅÅh jag vill inte bli sjuk nu!! Jag fyller ju snart it kan man vara sjuk på sin födelsedag liksom ^^
Nu skall jag dricka en varm kopp te och sedan sova så kanske allt blir bättre ;) Ha det så bra :P



MY love

Är min nya telefoon :D Men det fanns inte vit av den i butiken just nu för tillfället, inte i en ända och då var vi i alla telefon butiker som finns i karia och i ekenäs. Men men dom skulle beställa in en vit åt mig i den modellen nu så den kommer på onsdag :D Och då får jag den, jejejeee. Och det är ju så passligt så eftersom jag fyller på torsdag ^^
Hiihih och den är så fin ;) Men jag säger inte mera om den nu, ni får se hudan det är sen hihi :)

NU skall jag mysa med familjen och äta gott, hehe. Godnatt färdigt ^^



Just nu :P

Nu drar jag

Ciao bitches nu skall jag och shoppa. Bl.a min telefoon :) Kanske jag hittar något annat skojigt oxå vem vet. Men men nu far min limosin så vi hörs mera när jag kommer hem <3 Ha en bra dag.




Jag just nu. Hihi jag skall klä på mig först (sitter i pyjamasen) men sen for vi ;)

Fredag fredag

Gud så skön dag det har varit (efter att jag kom hem från skolan, var så jäkla trött idag att jag ville bli hemma och skita i skolan helt)
Nåväl jag for ändå ;) När jag kom hem så städa jag lite, gick ut med hunden och sedan var det bastu och så hade jag ett riktigt skönt hemmaspa. Jag använde ena ansiktsmasken (skit bra),raka benen,noppa ögonbrynen, fila fötterna,fixa naglarna fila dom och lacka, fixa hårinpackning, och när allt var klart så smörjde jag in mig med underbar bodylotion.
Alltså detta behövdes verkligen, jag har haft en jobbig vecka och vari små stressad och trött hela tiden och att bara pyssla om mig själv idag var perfekt, ett bra sätt att sluta veckan på ^^
Jag tycker man skall ta hand om sig och fixa till sig lite extra fast man kanske bara skall vara hemma hela veckoslutet, men det är så otroligt skönt efteråt :)
Jag känner mig som en ny människa, haha. Och till råga på allt så var jag i sängen och myste redan klockan 9 :O. Detta är ovanligt för mig, för jag brukar ju vaka hela natten ;) Men idag var jag ju så trött. Så jag har luggit här nu i sängen och kollat film och äti popcorn och marängtårta, hehe lite måst man ju få unna sig ibland :)
Och nu skall jag nog snart börja sova, kanske läsa lite ur en bok först men sen skall jag tutta :D

Imorgon är det shopping som gäller och inte vad som helst. Nej jag skall nämligen köpa en ny telefooon :) Heller jaa mamma och pappa köper ju den men iaf. Hihi för jag fyller ju nästa vecka 17 så det är min födelsedags present från dom. Visserligen fick jag en ny telefon förra julen men nu vill jag ha en ny ;) Nej jag är inte bortskämd, fast ni kanske tror det ;)
Och den skall vara VIT VIT VIIIIT, det är mitt ända krav på hur den skall se ut resten får jag se sen hudan jag tycker är snygg :D

Nåja tidig väckning imorgon så natti natti till er nu, puss hej bitches <3



Inhandlat



Detta köpt jag igår, men jag var för trött för att blogga igår så därför kommer det nu :)
Mina nya jeans (ber om ursäkt för den suddiga bilden) Miss Rosina ääälskar jag :)
Sedan är det ansiktsmasker och servetter för att ta bort smink och mascaran :P

Outfit

Imorgon åker detta på.





Ursäkta för bilderna, men det blev lite snabbt idag. Men ni ser ju ändå.
Och självklart kommer jag ha mina fina,snygga,sköna,underbara (hehe) Converse på mig :)

Shorts: Vero moda ( Mina gamla pojkväns byxor som jag köpte för ett par år sedan. Har haft dom på mig typ 2ggr för jag gilla inte hur dom satt på mig,men tur det för nu fixa jag snygga shorts av dem iställe, hehe.)

t-skjorta: Gina tricot
leggings: Only
Skjortan: Ingen aning (Sams gamla, hehe idag igen så sökte jag upp kläder från hans skåp. Den här är storlek 140, alltså barn nummer men går ändå på mig,hihi. Men Sam had den nog på sig för flera år sen. Nu är den nog liiite för liten,hehe)



Nåväl nu skall jag ner och äta plättar och kolla på svenska hollywood fruarna ^^
See you later bitches<3


????

ÄR DET SNÖ?? VAD ÄR DET??!! OOOMG!!!! HAR DET SNÖA NU IGEN????


 

Hehe noup det har inte snöa, bara hagla så in i norden! Kolla nu hur marken ser ut, riktigt vit OCH DET ÄR INTE SNÖ!! :)


Men några timmar senare såg det ut såhär igen...




Skönt det, man vill ju inte ha en vit mark nu mera. Det skall bli sommar sommar SOMMAR. Men tack gode gud att det inte var snö, då vet man iaf att det kommer int snöa nu mera. Det har ja bestämt ^^

Natti natti + outfit

Jag har haft en skön och lugn söndag med lite bus med hunden :) och nu skall jag sluta dagen med att kolla film och äta smaskiga saker, hehe. Imorgon har jag bara 3 lektioner så det är en skön måndag + att ena lektionen är psykologi som jag gillar gillar gillar :). Nej hörrni nu är det godnatt för min del. See you later bitches<3

Outfit imorgon...



 

Leggings: Vero moda
Topp: Vero moda
Skjorta: Ingen aning (Sams gamla, han hade den typ när han var 12år, nu fyller han 20. hihi men jag hitta den idag i hans skåp och så tog ja den. Den är ju skit snygg ju. Älskar att kunna använda min brors kläder ;P )
Converse: Frankrike
Rock: Vero moda
Halsband: Ingen aning (Fick det av min moster för 4år sedan, när jag skulle på bal så fick jag låna av henne, men efter balen så fick jag behålla smycket. Älskar stora fina halsband ^^)
Ring: Gina tricot


Jahapp, detta har jag på imorgon då ^^
Jag är helt förälskad i mina converse som jag fick av mamma från frankrike :) Har dom på typ varje dag. I´m in looove<3 Nåja nu är det godnatt. Bye bye

17.18

Ciao ciao bitches. Jag kom hem för typ 1h sen, jag sa ju att jag inte orka sitta hemma hela kvällen men det sluta med att jag kom inte alls hem :) De händ myki och ingenting. Men trött är jag nu för jag sku gärna ha sovi lite till :P
Vad jag skall syssla med nu så vet ja int.. troligtvis gå ut med hunden och slappa i soffan :D
Men men synes och höres.



hihi jag vägrar ställa upp på bild :) OBS OBS OBS: Jag har inget smink på heller, stolt över mig själv ^^
Nej men jag hatar att ha smink när jag är hemma och ledig, så jäkla onödigt.. Men i skolan,fester,shopping, äta ute så har jag nog lite på mig.. Annors skrämmer jag folket ;). Men typ att gå ut med hunden här hemma in till karis så kan jag hur bra som helst vara utan. Inga problem :)


See you later

Nu drar jag :) hehe man slapp sitta hemma ändå så jäkla skönt, ibland måst man ju slippa ut. Skall ta en snabb länk med hunden först sen bär det av, jeejejeee. Så see you later bitches<3



 

Såhär glad va ja för en stund sen. Nu är jag så här glad...


ciao

Tydligen blir det en hemmakväll iaf. Jag var just ut och äta med pappa,sam och jim. Mamma had blivi sjuk nu under natten så hon blev hemma. Jag ork inte bli hemma idag!!! Får se hur saker och ting blir... men festen börjar ju om 45min så egentligen borde jag fara nu ;) men men jag får se.. blir säkert att fara till en vän istället :) Far på nästa fest sen.

Nu skall jag äta våfflor, bye bye<3

outfit


15.51

Gud så jag sov länge ida. Vakna för 1h sen men är ändå helt borta och trött.. Ikväll var det meningen att det skulle bli fest, men det blev inte riktigt som planerat... grrr. Jag ork inte sitta hemma ikväll, jag vill ut och festa,dansa och ha skoj skoj skoj :)
Men den 14.5 så är det fest igen och då jävlar skall jag festa iaf. Så himla tråkigt att sitta hemma på en lördagskväll och deppa när man kan vara ute och ha skoj... Men jag kanske far på festen ändå. Får se hur det blir :)

NU skall jag iaf klä på mig, busa med milton och äta något. See you later bitches <3



-

Jag borde ju sova men vem ork det :P
Idag var jag ledig och steg upp klockan 10 och gick med mami och milton till stan på kaffe :) Skönt att sitta på uteservering i solen. Första ggn för i år :) Sedan kom vi hem igen och mami laga underbar pita bröd och sedan gjord jag absolut ingenting. Senare ut med hunden och kom hem och installera en ny video!! Jaa ni hörde rätt, VIDEO ;)
Nej men jag har ju dvd och allt annat oxå ;) men jag har även massor av kiva filmer på video (och Disney filmer :D haha man blir aldri för gamla för disney) och min gamla gick sönder så jag fick en "ny" *hihi* moffas gamla, men den va ju typ oanvänd så den va ny ;) Int finns de ju typ någo videon att köpa i butikerna mera så man för stälja släktens gamla, hehe :) OCH jaaa ni läste även rätt att JAG installera den, jovisst de e ju inte svårt men för än blondin kan det bli jobbigt. Och ni skulle bara se hur många andra sladdar det finns i väggen redan :O och sen när videon och digiboxen skall vara fast i varann och dvd:n skall oxå med me dom så blir det mera än bara en sladd i väggen och en i tv:n så det var ett under att ja klara det ;)

Nåväl nu skall jag sluta skriva en massa onödigt här som ni ändå inte läser ;) Tack och godnatt ^^



Outfit imorgon



 

Äntligen kan jag börja ha min farkku rock på mig :) Love it<3

Rocken: Gina tricot
toppen: Vero moda
leggins: Canny
Converse: Frankrike

Enkelt och snyggt ^^


FRANCE


(Sista bilden- jaa det är hundhår i skorna ;) Jag har använt dom redan ju :P )

Hihih jag är så glad att mamma lyssnar på mig ;) Jag har länge sagt att jag vill ha sneakers och helst converse och vita, men jag villd int köpa dom för de va fö dyrt för mig. Men när min söta mami for till frankrike så köpte hon ett par åt mig. Jag fick välja om jag vill ha vita med färg (ni vet den blåa och röda randen, stjärnan färgad och all star skrivet i svart) eller ett par där allt var vit ;) och jag vill ha allt vitt. Och jag är heeelt förälskad i dom här så snygga och sköna :)
Haha mami måddes liksom åka ända till frankrike för att köpa dem hon kund liksom inte köpa i finland ^^



haha söta mami släpa hem hela lådan bara för att visa åt mig att dom var äkta :D Hihi och inte något fejk som någon turk stog och sålde i en billig budega hahaha ;) Så detta är mina FÖRSTA ÄKTA CONVERSE EVEER :D
Dom kommer rikit från en converse butik, där dom had massor av converse skor och annat stuff :) Mamma trodde dom skulle vara billigare i france men hon fick ändå betala lika myki för dom, hihi :) And i´m so happy that she did. I LOVE MY MAMI ;)

Sedan fick jag även detta-->


De stora eiffeltornet och det lilla fick jag av moffa ;) Han köpte helt massor av dom dit, haha ojoj min moffa :D
Jag har en nyckelring i samma färg som det stora tornet redan i nyckeln (fick av mamma)



Väskan av mamma, skjortan mommo :)

Allt är så fint och kiva, snälla föräldrar och morföräldrar jag har :) Gladast blev jag ju över skorna :D:D:D

00.59

Jag borde ju egentligen sova ;) Men sen igen så är jag ledig imorgon, jeee ^^
Men jag skall öva på prov i och för sig men det är biologi som jag ÄLSKAR :D Jaaa ni läste rätt ;) Allt som har med natur och djur att göra så är jag intresserad till tusen och älskar att lära mig mycket om det... Skall skriva biologi i studenten ^^
Nåååväl nog om det. Och sedan kommer mina föräldrar hem oxå imorgon lite tråkigt, man vill ju vara själv men kul att dom kommer man har ju sakna dom och jag får PRESENTER... får man ju hoppas, haha ;)
Men mamma sa idag till mig när hon ringde att det finns inte så mycket att shoppa där. Joo för miljonärer finns det ju men för oss medelklass finländare så betalar man inte 10 000 euro för en liten väska och 1000 för en skjorta haha ;)
Så några billigare affärer är det dåligt om men hej va fan dom är ju i paris faktiskt, där är allt lyx haha :D
Idag har jag egentligen inte gjort så mycket tagit det lugnt efter kalas,tvätt, matlagning och allt som har hänt detta veckoslut, hehe :P Jag skulle på kalas idag oxå men det blev inte så, jag hade annat istället.. Men jag kommer oberoende våldgästa på onsdag vare sig det går heller inte ;) För jag är även ledig då.. jeejee :)

Nu är det tack och godnatt :) Heller jaa jag skall kolla film men det är samma sak. hihih Au revoir ;)




21.55



We are one big happy family <3
Jag, Jim och milton midsommaren 2009 på åland ( i bakluckan på jukkas bil), milton och suti dricker båda från miltons vattenskål. Dom som säger att hundar och katter inte kommer överens ljuger ;)

Känner mig så duktig idag, Jag har städa,tvätta,gått ut med hunden, tagit in mommos och moffas post, gett mat åt hunden, katten och jim, hjälpt jim med läxorna och fixat bastu åt stackaren ;) Inte kan man vara utan bastu på en fredag :) Och nu hängd jag just precis upp tvätten :) Och nu skall jag ner och fixa tacos :D Märk väl : JIM ÄLSKAR OXÅ TACOS, INTE BARA JAG :D Hihi fast han vill ha tacos och jag tortillas så det blir båda :)
Sedan skall vi se på film och mysa med något annat gott, haha här äter vi bara ;)
Nej nej nu skall jag gå ner, innan han svälter ;) Skriver mera när jag hinner, puss hej.

17.18



Jag måste använda gamla bilder nu hela tiden p.g.a att mamma skulle ta min kamera till frankrike. Bara för att hennes suger :)
Guud så skön dag jag har haft idag. Vakna upp vid 11 och gick ut med milton och sedan vänta jag på att jim sku komma hem så hjälpt jag honom med läxorna och fixa mat åt honom (jajamän duktig syster är jag) han fick köttsås och makaroner, haha iaf bättre än typ en pizza i mikron ;) Jag kan nog laga mat om jag måst, hehe.
Nu skall jag öva på tyska resten av kvällen... om jag orkar :D
Men först ut med hunden ;) ciao<3

23.38

Jasså så har en dag farit igen. Imorgon åker mamma,pappa,mommo och moffa till Frankrike :( Jag vill sååå med alltså... Men min tur kommer, så typiskt att jag skulle ha provvecka nu när dom skulle åka. Men jag får ju huset för mig själv :D Visserligen är ju min lillebror också här hemma men han är inte så jobbig :) Och sedan kommer min stordebror hem från armén på veckoslutet så han kommer ju våldgästa då också ;)
*hihi* Jag fick sam övertalad till att fara med jim på cirkus :D Så nu slapp jag det istället har jag bara kalas att fara på :)
Grattis ännu en gång till dig min vän som fyller år idag :) Hela 17 år... Om några veckor är det min tur att bli 17 närmare bestämt den 29.4 :) Jee längtar :P
Men GRATTIS GRATTIS GRATTIS till dig nu på din dag :)

NU skall jag kolla lite film och sedan sova, jag har nämligen inget prov imorgon så jag är LEDIG :D



-

Gud så skönt att vara hemma redan ^^
Jag var klar redan kvart över 9. Men jag kom inte hem före 10 :P
nu skall jag fixa något att äta, har inte ätit något idag ännu :O

Imorgon har jag inget prov så idag kan jag ta det lite lugnt ;)

Men jag skriver kanske senare mera :P



Vem myser inte i sängen då ;) Ajabaja :D

Usch...

... För tisdagar :( Jag vill inte ha provvecka heller!! Jag har absolut ingen lust till att göra något som har med skolan att göra, jag är verkligen skoltrött nu! Jag vill ha SOMMARLOOOV men men det får jag nog vänta med lite ännu :P

Idag har det inte hänt något intressant, plågades i skolan till klockan 3, men jag hade iaf 3 håltimmar så jag for och köpa presenter till födelsedagsbarnen som jag skall besöka på veckoslutet :D

Men vet ni vad som stör mig ännu mera??!! Jag har IGEN vunnit såna där jäkla cirkus biljetter :O
Jag vill inte på någon jäkla cirkus, men mamma skall envisas med att skicka in lotten och nu har jag vunnit 3 år i rad :O Helt sjuukt ju!! Men jag vill inte på nån fucking cirkus.. visserligen så skickar hon ju lotten för jims skull men hon kan inte ha hans namn på lotten för han kan ändå inte gå och hämta den och inte kan han fixa platser heller så därför skirver hon MITT namn för att jag sen skall hämta den och fixa platser :O Morrr, jag vägrar. Jag skulle ju inte ens behöva fara på cirkusen men mamma och pappa är ju i Frankrike när det gäller så jag måste ju om ingen annan far med jim dit :(:(

Meeen jag skickar sam istället att fara med han :D hihih rätt åt honom :P
FÖR jag hinner inte, jag skall ju på kalas på lördag :D Ni kan se är i rumpan med cirkus, haha ;)
Men liksom finns det inga andra namn i den där jävla lottningen heller?? För 3 år i rad liksom haaallå, jag börjar ana att det bara är mamma som skickar in :) Som egentligen är för jims skull men jag skall nog måddas hämta den, morrr :/


nåväl nu skall jag sluta gnälla på här ;) Jag skall sitta och öva på tråkig modda istället :P
Btw så kommer ju uppdateringen vara ganska dålig nu! Jag skall ju nämligen öva aktivt, heller sen inte ;)

Au revoir.

Outfit

För imorgon.




Enkelt bara, ork it klä "upp" mig ;) haha de e ju bara skola :P
NU är det tack och godnatt<3

I´m done

Äntligen var moddan klar ;) Hihi visst jag börja ju egentligen för 1h sen så jag har ju inte hållit på hela dagen precis :)
Men jag har ju haft annat att göra istället så som det alltid brukar vara :P

Nu skall jag kolla på tv, vilket ni kunde gissa ;) sen skall jag göra mig klar för skolhelvete imorgon ;) ciao<3




Godmorgon

Hehe japp ni hörde rätt ;) Jag har faktiskt vakna just, sitter i pyjamas ännu bara :D
Vad denna dag skall bestå av så är läxor :S
Och öva på modda prov som jag har på onsdag....Provveckan börjar igen mina vänner. Whiooo... eller inte.

NÅväl vad som är ännu värre är att mamma,pappa,mommo och moffa sticker till Frankrike :O
Och jag måste ju bli hemma bara för denna jävla provveckan.....Och jim (min ena bror)
blir ju hemma då oxå för han har skola. Jäkla skiiit, jag som alltid har velat till frankrike och väntat i flera år och nu när dom skall åka så kan inte jag åka med :(
Men dom lova att vi skulle åka pånytt någon annan gång. Hoppas ;)

Jaaajaaa nog är det lika skönt att vara hemma själv oxå, visserligen är ju jim oxå men han är inte så jobbig ;)
Dom åker nu på torsdag iväg :)

Meeen nu skall jag duscha och sedan skall jag börja med moddan. Au revoir.



myyys mys

Japp nu har man äntligen fått lite ledigt om man säger så ;)
Det var skoj i mommos, vi spela massor av kortspel, hehe
Med vi menar jag mommo,mamma, moster och jag :)
Sedan for jag och mamma på länk med milton till karis och nu ligger jag i sängen med datorn i knä och skall snart kolla film och äta chips och dipp och godis och allt möjligt :D:D Japp japp jag skall vara ordentligt onyttig nu när jag var så aktiv uhum uhum :D

Plus att imon är sista ledig dagen, buuhuuu :(
Men jag har ju scootern nu sååå lite glad e jag ju ;)
Hihih ciao på er nu, natti natti :P



<3

hejdå nu blir det kaffe hos mommos och moffas :) Sköt om er <3





sneda bilder idag ;)

wihoo

Jag är så glad glad glaaaad ^^
Pappa fixa min bänk på scootern så nu kan jag börja köra med den igen :D
Haha han råka nämligen söndra den när han lyfte in den i höstas :P
Men nu är den fixad så jag kan äntligen köra, vet ni hur mycket det kommer ändra på allt??! Herregud jag är på några minuter i skolan och hemma igen :)
Så nu kommer jag definitivt ta det mera på allvar. Jag hatar att gå till skolan på kalla vinter morgnar.....
Finns inget värre och sedan sitta i skolan hela dagen och gå hem i kylan igen blääää :(
+ jag bor inte så hemskt nära skolan heller...

MEN nu skall det bli bättre jag kör på några minuter ^^
Och jag är så jäkla lycklig :) NU skall det bli roligare att gå till skolan, eller sen inte ;)
Haha men man kan ju försöka tänka positivt :P

Nej hörni nu skall jag sluta gnälla på här om detta ;)
Men jag är så glaaaaad ^^^
Bye<3

 

namnam



Var man än har läst nu på påsken så säger alla: Åååh nu skall jag äta Mignon ägg.

Och till det svarar jag looooosers ;) Haha mycket lättare att äta godisarna istället,smakar exakt lika och lättare att "skala" än ägget, för det är ju riktigt ägg skal runt för er som inte visste det redan ;)

Mums säger jag till detta + att jag gillar inte påskägg :( bläää dom är inte goda iaf inte kinder ägg......
Fast såklart gillar ja ju Mignon ägget,men godisen är lättare att äta osv :D:D

Puss på er nu for jag :)

:(

Bara en dag ledigt mera :`(
Varför,varför... VARFÖÖR... Jag vill ju vara hemma och mysa och sova länge och festa mycket, hehe ;)
Längtar såå till sommaren men härliga långa sommarkvällar helt underbart ^^

Idag kom faffa till oss och var här en stund, men jag sov ännu när dom var här ;)
Sen for jag i duschen och sedan joina jag dom på kaffe med morgonrocken, hehe glad påsk på er bara. Här sover vi länge ;) Men han är van redan.

Snart blir det väl mat sedan rör man sig mot mormor och morfar där vi oxå skall dricka påsk kaffe :D

Och jag kommer sluta kvällen men en härlig lång länk med hunden, MÄRK VÄL vi skall springa heeela länken, det ni. Det trodde ni inte ;)




thihi ciao<3

-






thihi idag har det hänt mycket och ingenting ;)
Min kära kusin var hit idag och då piggades man upp direkt, han skulle ha ut mig till affes men pojken lilla glömde att jag ännu inte är 18 ;) Han får vänta ett år :P
Men inte sörja för det han stanna själv inne och åt lite tårta med mig istället, haha vilket liv vi har ;)
Sedan tala vi lite skit och skämta en massa om folk :D

I LOVE MY kusin, haha ;)

Vad som händer imorgon vet jag inte, men kaffe i mommos och moffas blir det väl iaf, sen skall jag väl bara ta det lugnt och njuta av dom sista lediga dagarna med att äta GODIS
Nu är det hejsvejs för min del :)



Jag och kusinen min roger ;) Varken han heller jag ville bli på bild, men när folk inte förstår ;)
Detta var i januari, på moffas födelsedag.

-

denna dag ser outfiten ut såhär




Ibland måst man ju få ha myskläder :D Fast jag som alltid använder leggings, men idag måddes jag sätta byxor innan dom möglar i skåpet haha ;)

Hihi nu måst jag byta mina myskläder till något annat för gästerna kommer NU ;)
Heippa hej skriver mera när jag har tid ;)

svar på tal

KommentarTid 
Anonym om Posten:
jätte fina ! varifrån är dom och vad kostar chinos? Varifrån köper du dina kläder?
IP: 91.150.28.63



Hej på dig du vem du nu sen är ;)

Tackis ;)
Mina kommer från ellos, massor av fina kläder, men faktiskt första gången någonsin som jag har köpt något från ellos ;)
och dessa kosta 25 euro, 250 kronor.
Var jag annors brukar köpa mina kläder är Gina tricot, H&M, Vero moda, JC, KappAhl, Only även secondhand... Och många fler butiker. Så det är många olika haha ;)
Hoppas svaren duger, puss på dig :)

GLAD PÅSK

Så skönt med lov :)

Idag var det ingen skola för mig eftersom jag var till min farmor i Borgå och fira henne :D
När vi kom hem så slog mamma och jag på stort och bakade hela dagen, imorgon kommer det en hel del kaffe gäster nämligen :) Alltid skoj med gäster och mys.
Det vi baka var persikapaj,drömtårta och maräng rulltårta... Allt är supergott hahah ;)
Välkommna på påsk kaffe hörrni, hihi :)


Nu skall jag kolla på film och bara ha det skönt. 

Btw idag var det ju som alla vet 1.4 och det betyder att en vän för livet har födelsedag så 
GRATTIS GRATTIS till dig, ha en bra påsk ;);) <3



RSS 2.0